Böyle kıraathane görmediniz! Okey taşlarına kadar tek tek siliyor: Gümüşhaneli işletmeci titizliğiyle Türkiye'ye nam saldı

Böyle kıraathane görmediniz! Okey taşlarına kadar tek tek siliyor: Gümüşhaneli işletmeci titizliğiyle Türkiye'ye nam saldı

Kıraathanelerin, her gün onlarca müşteri ağırladığı için temizliği pek fark edilemez. Ancak bu kıraathane farklı! Böyle kıraathane görmediniz! Sahibi her gün okey taşlarına kadar tek tek siliyor. Temizliğiyle nam salmış...

Kıraathaneler çoğunlukla dağınıklığı ve kirliliği pek umursanan işletmeler değildir. Ancak Gümüşhane’deki bu kıraathane diğerlerinden çok farklı. Kıraathane sahibi her gün iki saatini temizliğe ayırıyor.

HER GÜN İKİ SAAT TEMİZLİK YAPIYOR

Gümüşhaneli kıraathane işletmecisi titizliğiyle müşterilerine ev ortamı sunuyor

Gümüşhane'nin sevilen esnaflarından 59 yaşındaki Galip Gün, 40 yıldır kıraathane işletiyor. Mesleğine olan gönül bağı ve titizliğiyle tanınan Gün, her gün en az 2 saatini temizliğe ayırarak müşterilerinin memnuniyetini kazanıyor.

Kıraathanesinde evine gösterdiği özenin aynısını sergileyen Gün, işine duyduğu sevgiyi şu sözlerle ifade ediyor: “Ben 40 yıldır Gümüşhane’de esnaflık yapıyorum. Ben sabah 8’de buraya geliyorum 2 saatimi temizliğe ayırıyorum. Evden daha çok burayla uğraşıyorum. Mesleğimi seviyorum, zaten sevmesem Allah bize vermez. Deterjanla temizlik yapıyorum, yerleri siliyorum, parfüm sıkıyorum, tuvaleti sürekli temizliyorum, bardakları temizliyorum her şeyi yapıyorum. Istakaları ve oyun oynanan araç gereçleri özel bezlerim var onlarla siliyorum. Arkadaşlar gelmeden önce beni arayıp yer var mı diye özellikle soruyorlar, müşteriler benden memnun olmazsa gelmez. Temizliğimden dolayı tercih ediliyorum, çayım da kaliteli, tereddütsüz gelebilirler”

‘EVİMİZDEKİ TEMİZLİĞİ HİSSEDEBİLİYORUZ BURADA’

Müşterilerinden Fatih Çağlar, Gün'ün temizlik konusundaki titizliğini şu sözlerle vurguladı: “Temizlik konusunda kıraathanelerin çok temiz olduğu söylenemez. Ama Gümüşhane’de 30 yıldan fazladır esnaflık yapan Galip beyin temizliği, titizliği, lavabosu, zeminleri, oynadığımız masaların sandalyesinden ıstakasına, taşlarına kadar her şeyi tertemiz. Çok titiz, bazen bizi korkutuyor bile bu konuda. Çok rahatlıkla gelip günümüzü geçirebileceğimiz titiz bir ortamda zamanımızı geçiriyoruz. Evimizdeki temizliği hissedebiliyoruz burada, özellikle son dönemlerde yaşanan salgınlara bakıldığında burada rahatça zaman geçirebiliyoruz”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN