CHP'de bayramlaşma trafiği

CHP'de bayramlaşma trafiği

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partilerde bayramlaşma turu devam ederken, 13 parti, bugün CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlı Aka başkanlığındaki kabul heyetinde, Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever ile Gençlik Kolları MYK Üyesi Uygar Elitog vardı.

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yeşil Sol Parti (YSP), Demokratik Sol Parti (DSP), Vatan Partisi, İYİ Parti, Büyük Birlik Partisi (BBP), Saadet Partisi, Zafer Partisi ve Memleket Partisi, Anavatan Partisi (ANAP), Gelecek Partisi ve DEVA Partisi heyetleri, CHP Genel Merkezi'ne bayramlaşmak için ziyarette bulundu.

1-013.jpg

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlı Aka başkanlığındaki kabul heyetinde, Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever ile Gençlik Kolları MYK Üyesi Uygar Elitog yer aldı.

Görüşmede bayramlaşmaların yanında, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisini gösterdiği bölgelerdeki bayram havası ve İsveç’te yaşanan Kur’an-ı Kerim yakma eylemi ele alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN