Cumhur İttifakı'na öyle bir parti katlıyor ki… Seçime 60 gün kala büyük sürpriz: Bunu kimse beklemiyordu

Cumhur İttifakı'na öyle bir parti katlıyor ki… Seçime 60 gün kala büyük sürpriz: Bunu kimse beklemiyordu

Son dakika haberi... Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere doğru gidilirken ittifaklardan yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Şu ana kadar sessizliğini koruyan Cumhur İttifakı'na öyle bir parti katılıyor ki duyanlar şoke oluyor. Seçime 60 gün kala açıkladılar. Kimse bunu beklemiyordu. Peki Cumhur İttifakına hangi partiler katılıyor? İşte detaylar...

Türkiye'de seçim heyecanı başladı. Merakla beklenen Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Millet İttifakı'ndan gelen bu hamle sonrası Cumhur İttifakı'nın nasıl bir tepki vereceği merak konusu olmuştu. 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi gelen son dakika haberi gündemi yerinden sarstı. AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı'na yeni partiler katılıyor. Bu isimleri kimse beklemiyordu. İşte Cumhur İttifakı'na katılan 2 yeni parti...

SEÇİME 60 GÜN KALA BÜYÜK SÜRPRİZ

Tüm Türkiye'yi seçim heyecanı sarmış durumda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 10 Mart tarihi itibarıyla seçim tarihinin Resmi Gazete'de yayımlanacağını ve 14 Mayıs 2023'de Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin yapılacağını duyurmuştu.

ghghhj.jpg

Seçim sürecinin belli olmasının ardından ittifaklar arasında yeni adımlar gelmeye başladı. 6'lı masa koalisyonundan oluşan Millet İttifakı'nda aday CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştu.

BEŞTEPE'DE KRİTİK GÖRÜŞME

Millet İttifakı'ndan gelen hamle sonrası AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı'nda da hareketli saatler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün MHP lideri Devlet Bahçeli'yi 'Seçim Gündemi' ile ilgili konuları görüşme üzere misafir etti.

hjhjjh-8.jpg

CUMHUR İTTİFAKI'NA 2 PARTİ DAHA KATILIYOR!

İki ittifak tarafından da peş peşe hamleler gelmeye devam edilirken Sabah Gazetesi yazarlarından Mahmut Övür'ün ortaya atmış olduğu iddia deprem etkisi yarattı. Seçimlere 60 gün kala Cumhur İttifakı'na yeni katılımlar olacağını öne sürdü. Övür yazısında, "Rahmetli Özal'ın kurduğu Anavatan Partisi ile solun efsanevi lideri Ecevit'in DSP'si de Cumhur İttifakı'na katılıyor." dedi.

hghghghg-14.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN