Dervişoğlu: İYİ Parti hiç kimsenin seçim aparatı değil

Dervişoğlu: İYİ Parti hiç kimsenin seçim aparatı değil

2023 seçimi çok iyi şartlara rağmen bir ittifak kurarak kazanamadıklarını söyleyen İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Partinin hiç kimsenin seçim başarısını sağlamak için kurulmuş bir seçim aparatı olmadığını dile getirdi.

Afyonkarahisar'da partisinin il başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlediği teşkilat buluşmasında konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, çevresinin Millet İttifakı'nı yenilenmediği takdirde CHP'nin belediyeleri kaybedeceği söylemlerinde bulunduğunu söyledi.

'İYİ PARTİ KİMSENİN SEÇİM APARATI DEĞİL'

İYİ Partinin hiç kimsenin seçim başarısını sağlamak için kurulmuş bir seçim aparatı olmadığını dile getiren Dervişoğlu, partinin hedefinin büyük Türk milletini iktidar olarak yönetmek olduğunu dile getirdi.

Partisinden ayrılanlar için de "Gittiyseniz gittiniz. Keşke gitmeseydiniz diyen Dervişoğlu, "Gittiğiniz yerde dilerim ki yolunuz açık olur. Siz istediğiniz yere gidin. Ben buradayım. Biz buradayız. Afyonkarahisar burada." diye konuştu.

2023 seçimini çok iyi şartlara rağmen bir ittifak kurarak kazanamadıklarını dile getiren Dervişoğlu, "Şimdi bize diyorlar ki, 2024'de de ittifak kuralım. Ne yapalım? 2028'i mi kaybedelim sizin güzel hatırınız için." şeklinde konuştu.

Dervişoğlu, İYİ Parti'nin 2028 yılındaki seçimlerindeki hedefinin cumhurbaşkanlığını kazanmak ve 'ucube sisteme' son vermek olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN