Dolar 4 Lira daha artıyor! O tarihte kıyamet kopacak: Uzman isim duyurdu

Dolar 4 Lira daha artıyor! O tarihte kıyamet kopacak: Uzman isim duyurdu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunda beklenen değişim hakkında yeni bir analiz sunarak dikkatleri üzerine çekti. Dolar 4 lira daha artıyor…

Dolar/TL kuru 26 lirayı görürken, Ekonomist Selçuk Geçer, yeni dolar tahminini verdi. Tarih veren Geçer, doların 4 lira şah artacağını ve 30 lira olacağını belirtti. Hesabınızdaki dolarları saklayın…

DOLAR KURUNDA YENİ SEVİYE! 4 LİRA DAHA ARTACAK

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası’nın tahminlerine göre yıl sonu dolar kuru tahmininin 26 TL olduğunu belirtti. Ancak şu anda bu seviyenin yakalandığını söyledi ve yeni bir değerlendirme yaparak dolar kurunun yıl sonu tahmininin 30 TL’nin üzerine çıkabileceğini öngördü.

img-3677.jpeg

DOLAR O TARİHTE 30 LİRA

Geçer, dolar kurunun serbest bırakılmasının doğru bir hamle olduğunu ifade ederek, doların gerçek değerini bulmasıyla yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisinin artacağını söyledi. Geçer, dolar kurunda 30 TL üzerini görmemizin Temmuz ayının sonu veya Ağustos ayının ortalarına denk gelebileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN