Elon Musk'tan o ilimize dev yatırım! Binlerce kişiye ekmek kapısı olacak... Arsanın yeri bile hazır

Elon Musk'tan o ilimize dev yatırım! Binlerce kişiye ekmek kapısı olacak... Arsanın yeri bile hazır

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yüz yüze görüşen Elon Musk'tan flaş hamle. Dünyanın en zengin ismi olan Elon Musk Türkiye'de yeni fabrika açmaya hazırlandığı belirtildi. Tesla'nın 8'inci fabrikası için harekete geçtiği belirtilen Musk, o ilimizde arsa bakmaya başladığı iddia edildi. Binlerce kişiye ekmek kapısı olacak. O ilimizde yatırıma doyacak! İşte Elon Musk'ın yatırım yapacağı o ilimiz...

Dünyanın en zengin ismi olan ve Tesla arabaların kurucu Elon Musk, Türkiye için yeni yatırımlar için hazırlandığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile geçtiğimiz haftalarda yüz yüze görüşen Musk, o ilimize Tesla'nın 8'inci fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Elon Musk'tan o ilimize dev yatırım! Binlerce kişiye ekmek kapısı olacak. Haberi uyan o ilimizde akın ediyor. Arsanın yeri bile hazır!

yeni-gfgfgf-19.jpg

ELON MUSK'TAN O İLİMİZE DEV YATIRIM!

Tesla için yeni bir fabrika açmaya hazırlanan Elon Musk kolları sıvadı. Daha önce New York, Teksas, Nevada, Kaliforniya, Çin ve Almanya’da da birer tane olmak üzere toplam altı fabrika açan Elon Musk, Tesla'nın 8'inci fabrikasını Türkiye'de açacak.

gfgfgf-2023-10-10t105251-420.jpg

Tesla’nın 8. fabrikasını nerede kuracağı tüm dünyada merak konusu olurken, dünyanın en zengin isimlerinden olan Elon Musk'ın; Tesla'nın sekizinci fabrikası için Türkiye'yi gündemine aldığı iddia edildi.

BİNLERCE KİŞİYE EKMEK KAPISI OLACAK

Şuan için bu konu iddia olarak gündeme gelirken, Musk'ın fabrika için Manisa'yı değerlendirmeye aldığı iddia edildi. 3 sene önce Volkswagen’in yatırımdan son anda vazgeçtiği Manisa'daki dev arazinin Tesla'ya verilmesinin masada olduğu belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN