İstanbul’a gideceklere çifte müjde! Bakanlık açıkladı: Sonunda açılıyor! Ankara, Bolu, Düzce’yi de ilgilendiriyor

İstanbul’a gideceklere çifte müjde! Bakanlık açıkladı: Sonunda açılıyor! Ankara, Bolu, Düzce’yi de ilgilendiriyor

İstanbul'a git gidecek vatandaşlara sevindiren haber geldi. Bir aydır kapalı olan O yoldan sevindiren haber Bakan Uraloğlu’ndan geldi. Ankara, Bolu, Düzce'de dahil olmak üzere herkes sevinçten havalara uçuyor. İşte tüm detaylar…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Ankara arası yolculuk yapan vatandaşları sevindiren müjdeyi verdi. Ankara ve İstanbul arasına yeni yol yapılacağını duyuran Uraloğlu, yeni projenin detaylarını da paylaştı. İşte tüm detaylar…

YENİ YOL MÜJDESİNİ VERDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TRT Haber yayınında müjdeli haberleri peş peşe sıraladı. Türkiye'nin en büyük ve en kalabalık iki şehrini ilgilendiren yeni projeleri açıklayan Bakan Uraloğlu Ankara ve İstanbul arasındaki mesafeyi kısaltacak yüksek hızlı tren hattı projesi olduğunu duyurdu. 350 km hızla seyahat edilebileceğini belirten Bakan Uraloğlu, teknoloji geliştirme alanında da yeni projeler olduğunu söyledi.

hizli-tren.jpg

4 istasyondan oluşacak proje kapsamında Ankara, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul yaklaşık 80 dakikalık bir sürede ulaşım sağlayacak. Belirlenen proje ile birlikte kapıdan kapıya seyahat imkanını sağlandığını dile getiren Bakan Uraloğlu, 20-25 milyonluk nüfusun projeden yararlanacağını aktardı.

TÜRKİYE'NİN TRAFİK ÇİLESİ SONA ERİYOR

Yeni otoyol projesi için yeşil ışık yakan Bakan Uraloğlu, Ankara'dan başlayarak Akyazı üzerinden Kuzey Marmara Otoyolu ile buluşacak projenin detaylarını paylaştı. Bakan Uraloğlu, sadece iki şehir arasındaki ulaşımı değil orta koridorda yer alan Türkiye'nin de elinin güçlendirileceğini söyledi.

bolu-dagi-tuneli.jpg

YAKINDA AÇILIYOR

Ankara ile İstanbul arasında bölünmüş bir yol olduğunu belirten Bakan Uraloğlu, hala hizmet verdiğini aktardı. Bolu Dağı'ndan geçen otoyolu işaret eden Bakan Uraloğlu, yaklaşık bir aydır kapalı olan Bolu Dağı’nın geçen sene olan olay nedeniyle Ankara istikametini kapattıklarını aktardı. Bakan Uraloğlu, ilerleyen günlerde Ankara istikametinin de açılacağı müjdesini verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN