İYİ Parti seçim kampanyasını başlattı: 'Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız'

İYİ Parti seçim kampanyasını başlattı: 'Birlikte kazanacağız, tarih yazacağız'

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanı seçimi için 'Birlikte kazanacağız' şiarıyla seçim kampanyasını başlattı. Parti tarafından paylaşılan videoda, genel başkan Akşener'in, "Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz. Birlikte kazacağız. Tarih yazacağız" sözleri dikkat çekti.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne 58 gün kala Millet İttifakı ortaklarından olan İYİ Parti de seçim kampanyasını başlattı.

Partinin resmi sosyal medya hesabından, "Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz! Birlikte kazacağız, #TarihYazacağız!" ifadeleriyle paylaşılan videoda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 2019 belediye seçimleri, esnaf gezileri, Saraçhane konuşması, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığı afet bölgesi ziyaretleri ve Altılı Masa görüntüleri yer aldı.

'BU YOLU YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Videoda aynı zamanda İYİ Parti lideri Akşener'in sözlerine de yer verildi:

“Milletin sesi neredeyse biz oradayız. Milletin iradesi neredeyse biz oradayız. Milletin derdi neredeyse çözümlerimizle birlikte, biz oradayız. Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz. Birlikte kazacağız. Tarih yazacağız."

3fb36d19-fb68-4515-a87a-84f96fcbcd09-w-copy.jpg

İMAMOĞLU,YAVAŞ VE KILIÇDAROĞLU DETAYI

Öte yandan partiden bugün yapılan yazılı açıklamada İYİ Parti Akşener’in Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile olan fotoğrafının “Birlikte Kazanacağız!”, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile olan fotoğrafının da “Tarih Yazacağız!” sloganıyla, Türkiye genelindeki billboardlara asıldığını duyurdu.

iyi-parti-kampanya.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN