Kiracıları ev sahibi yapacak müjde! Vakıfbank'tan uygun koşullarla konut satışı: Kira öder gibi 3+1 ev sahibi olun

Kiracıları ev sahibi yapacak müjde! Vakıfbank'tan uygun koşullarla konut satışı: Kira öder gibi 3+1 ev sahibi olun

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara Vakıfbank'tan müjdeli haber geldi. Satışa çıkarılan krediye uygun konutları uygun koşullar adı altında ev sahibi olmak isteyenlere duyuruyor. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara verilen müjdeli haber gündemde yer aldı. Milyonlarca vatandaş tarafından araştırılan detaylar paylaşıldı. İşte konut satışına dair tüm detaylar...

KİRACILARA MÜJDE

Son yıllarda sürekli olarak artan kira fiyatlarına tepkili olan kiracılara müjdeli haber geldi. Enflasyondaki artış sonucunda geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar kiralarını ödemekte zorlanır hale geldi.

Sürekli olarak artan kira fiyatları ile kiracılar, ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. kira fiyatlarında anlaşamayan ve sorunlarla uğraşmak zorunda kalan vatandaşları bu dertten kurtaracak kampanya başlıyor. Vakıfbank tarafından sunulan konut sahibi olma fırsatı ile birçok alternatif yol yer alıyor.

637078fb79da3e1f6883a8d2-euhv.jpg

KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLUN

Vakıfbank tarafından sunulan yeni kampanyaya başvuruda bulunmak için bazı belgeler isteniyor. Belgelerin karşılanması halinde şubeye giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Vakıfbank tarafından ihaleye sunulan konut ilanı ile birlikte krediye uygun olarak ev satışları yapılıyor. İhtiyaç ya da yatırım olarak ev sahibi olmanızı sağlayan kampanyadan faydalanabilmek için başvuruda bulunmanız gerekiyor.

konut-kredi-faiz.jpg

KREDİ FAİZ ORANI VE VADE SAYISI

Vakıfbank tarafından 405 bin TL'ye satışa çıkarılan apartman dairesi büyük ilgi görüyor. Apartman dairesi için kredi çekimlerindeki koşullar ise dikkat çekti. Kredi detaylarına göre 120 aya varan vade imkanları ve yüzde 1,29 faiz oranları sunuyor. Bu şekilde ise aylık sadece 6 bin 633 TL ödeme ile kira ödercesine kredi ödeyerek ev sahibi olabiliyorsunuz. Krediye uygun olup olmadığınızı öğrenmek adına ihale katılım şartlarının detaylarını şubeye müracaat ederek öğrenebilirsiniz.

vakifbank-daire-001.jpg

KONUT DETAYLARI

Kategori Seçimi : Konut

Konut Tipi : Apartman Dairesi

Konut Şekil : Daire

İl : Zonguldak

İlçe : Devrek

Semt : Eski

Pafta : 2828 G-b

Ada : 61

Parsel : 20

Oda Sayısı : 3

Salon Sayısı : 1

Banyo Sayısı : 1

m2 : 104

Krediye Uygunluk : Uygun

Isınma Tipi : Kat Kaloriferi

Kullanım Durumu : Boş

Tapu Durumu : Kat İrtifakı

Bina İnşa Yılı : 2015

Bulunduğu Kat : Bodrum

Yakıt Tipi : Doğalgaz

Yapı Tipi : Betonarme

Yapının Durumu : İkinci El

Min. Artış : 5.000 TL

Başlangıç Bedeli : 405.000 TL

Teminat Bedeli : 20.250 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN