Kırmızı et fiyatlarına büyük indirim! 90 TL birden düştü: Kıyma, kuşbaşı, köfte almak isteyenler dikkat!

Kırmızı et fiyatlarına büyük indirim! 90 TL birden düştü: Kıyma, kuşbaşı, köfte almak isteyenler dikkat!

Enflasyondan dolayı kırmızı et almak halay olurken ESK'dan sevindiren haber geldi. Kıyma ve kuşbaşının fiyatı 90 TL birden düştü. İşte vatandaşın sofrasını etkileyecek o haber

Ekonomik kriz ve enflasyondan dolayı et alamayan vatandaşa Et ve Süt Kurumu'ndan sevindiren haber geldi. Et fiyatları o karar sonrası 90 liraya kadar inecek. 350 TL'ye kadar çıkan kırmızı et bakın hangi rakamlara iniyor?

kirmizietfiyati.jpg

KIRMIZI ETE 90 TL İNDİRİM GELİYOR

Fahiş fiyatlara devletten ilk hamle geldi. Kırmızı ette inanılmaz bir indirim geliyor. ESK'nın çiftçiye destek atağı ile ete indirim müjdelendi.

350 TL'ye kadar ulaşan kırmızı et fiyatları için indirim haberi geldi. ESK kırmızı et endüstrisi alanında (şarküteri üretimi yapan) faaliyet gösteren firmalara, mayıs sonuna kadar 16 bin baş canlı kesimlik büyükbaş hayvanlardan elde edilecek karkas satışı yapacağını duyurdu.

ESK'DAN MÜJDELİ HABER

Et ve Süt Kurumu’nun kombina ve kesimhanelerinden et satın alabilecek olan kasaplar da kıymanın kilosunun 200-210 TL, kuşbaşının ise 220-230 bandında satılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN