KPSS P3, P93 ve P94 puanı olanlar dikkat! Masa başı iş isteyenler bu fırsat kaçmaz! Devlet yüzlerce personel alıyor

KPSS P3, P93 ve P94 puanı olanlar dikkat! Masa başı iş isteyenler bu fırsat kaçmaz! Devlet yüzlerce personel alıyor

KPSS'ye girenlere iş imkanı için kapılar açıldı. Herkesin hayalini kurduğu masa başı iş fırsatları ayağınıza geldi. Resmi Gazete'de paylaşılan ilan ile birlikte onlarca personel alımı yapılacak. KPSS P3, P93 ve P94 puan türünden puanı olanlar hemen başvurusunu yapsın. İşte tüm detaylar...

Son zamanlarda büyük ilgiyle karşılanan personel alımlarına dair yeni duyurular gelmeye başladı. Resmi Gazete'de paylaşılan personel alım ilanları ile birlikte toplamda 308 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu sene KPSS'ye girenlere iş imkanı veriliyor.

KPSS PUANI OLAN BAŞVURSUN

Yayımlanan ilana göre 8 üniversitede farklı birimlere yapılacak olan alımlarda toplamda 308 sözleşmeli personel alınacak. Birgün tarafından paylaşılanlara göre yapılacak alımlarda en fazla kontenjanı Ankara Üniversitesi açtı. Ankara Üniversitesi'ne, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nu uyarınca 252 kişiden oluşan sözleşmeli personel alımı yapılacak. Ankara Üniversitesi dışında yapılacak olan alımlar ise şu şekilde;

  • Munzur Üniversitesi: 26
  • Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi: 7
  • Bingöl Üniversitesi: 11
  • Türk-Alman Üniversitesi: 6
  • İstanbul Medeniyet Üniversitesi: 2
  • Kilis 7 Aralık Üniversitesi: 3
  • Bursa Teknik Üniversitesi: 1

ilan-u4yy-cover-jpg.webp

BAŞVURU TARİHLERİ

Üniversiteye yapılacak olan alımlar KPSS P3, P93 ve P94 türünden puanı olan kişiler tarafından yapılacak. Başvuru şartları, başvuru sürecine dair bilgiler ve adaylarda aranan nitelikler alım yapılacak üniversitelerin resmi web sitesinde paylaşıldı. Başvuru yapacaklar için başvuru tarihi 20 Eylül itibariyle başlayarak 10 Ekim 2023 tarihinde sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN