KPSS şartsız 10.900 personel alımı başladı! Sağlık Bakanlığı tek tek duyurdu: İş arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmasın!

KPSS şartsız 10.900 personel alımı başladı! Sağlık Bakanlığı tek tek duyurdu: İş arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmasın!

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte devlet memuru alımları hızlandı. Peş peşe açıklamalar gelmeye devam ederken Sağlık Bakanlığı tarafından son dakika duyurusu yapıldı. KPSS şartsız 10 bin 900 personel alınacak. Bakan Koca, 10 bin 900 kişinin KPSS şartı aranmaksızın sürekli işçi olarak alınacağını duyurdu. Kontenjanlar belli oldu, dolmadan hemen başvurun! İşte detaylar haberimizde...

İş arayan milyonlarca kişiye son dakika olarak duyurdular. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, müjdeli haberi verdi. KPSS şartsız 10.900 personel alımı başladı! Kontenjanlar tek tek açıklandı, geç kalmadan başvurun. Bu fırsat kaçmaz! Peki Sağlık Bakanlığı hangi alanlarda işçi alımı yapacak? Hangi kontenjanlar boş? İşte ayrıntılar...

SAĞLIK BAKANLIĞI 42 BİN 500 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Milyonlarca kadro bekleyen sağlık personeli için müjdeli haber geldi! Sağlık Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. Yapılan duyuruya göre, Sağlık Bakanlığı bünyesinde 42 bin 500 personel istihdam edilecek. Bakan Fahrettin Koca, alınacak olan kontenjanları tek tek açıkladı. Peki hangi kontenjanlarda alım olacak? Açılamalara göre Sağlık Bakanlığı; 6.069 hemşire, 798 sağlık teknisyeni, 1.530 ebe, 1.494 sağlık lisansiyeri ve 21.709 sağlık teknikerini KPSS şartı ile istihdam edecek.

ghhghghg-24.jpg

KPSS ŞARTI ARANMIYOR!

Öte yandan Bakan Fahrettin Koca, özel olarak yaptığı duyuruda KPSS şartı aranmaksızın 10 bin 900 sürekli işçi alınacağı ifade etti. Peki Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları neler? Sağlık Bakanlığı hangi alanlarda işçi alımı yapacak? İşte merak edilen soruların cevapları!

hjjhhjjh-2.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları, İŞKUR’un resmi internet adresi üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilir. İŞKUR, Sağlık Bakanlığı personel alımı için belli pozisyonlarda ilan açtı. Bu ilanlar; özel güvenlik görevlisi, sıhhi tesisatçı, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, arıza giderme elemanı gibi pozisyonlarda açıldı. İlgili pozisyonlarda görev yapmak isteyen kişiler, KPSS şartı aranmaksızın Sağlık Bakanlığı işçi alımı için başvuruda bulunabilirler. Bakanlık, başvuru için son tarihi belirledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN