Özgür Özel: Eczacıbaşı Dynavit'i yürekten kutluyorum

Özgür Özel: Eczacıbaşı Dynavit'i yürekten kutluyorum

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki Türk finalinde kazanan belli oldu. Geriden gelerek 3-2'lik skorla sahadan galip ayrılan Eczacıbaşı kupayı üçüncü kez müzesine götürdü. CHP Lideri Özel, sosyal medyadan Eczacıbaşı Dynavit için kutlama mesajı paylaşarak “FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı çok çekişmeli bir final maçının ardından kazanan Eczacıbaşı Dynavit'i ve şampiyonayı ikinci bitiren Vakıfbank'ı yürekten kutluyor, her iki kulübümüzün de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Çin'de düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın finalinde VakıfBank ile Eczacıbaşı karşı karşıya geldi. Kadın voleybolunda en iyi takımın belirlendiği şampiyonada çekişmeli geçen Türk finalini kazanan 3-2'lik skorla Eczacıbaşı Dynavit oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eczacıbaşı Dynavit için kutlama mesajı paylaşarak “FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı çok çekişmeli bir final maçının ardından kazanan Eczacıbaşı Dynavit'i ve şampiyonayı ikinci bitiren Vakıfbank'ı yürekten kutluyor, her iki kulübümüzün de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Özel’in paylaştığı mesaj şöyle:

“FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı çok çekişmeli bir final maçının ardından kazanan Eczacıbaşı Dynavit'i ve Şampiyonayı ikinci bitiren Vakıfbank'ı yürekten kutluyor, her iki kulübümüzün de başarılarının devamını diliyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN