Simpsonlar'ın yeni kehaneti dünyayı ayağa kaldırdı! Çok büyük bir kaza sonrası orası satılacak

Simpsonlar'ın yeni kehaneti dünyayı ayağa kaldırdı! Çok büyük bir kaza sonrası orası satılacak

Fox'un uzun solukluk animasyon dizisi The Simpsons, her bölümleriyle merak konusu olmaya devam ediyor. Kehanetleri ile gündemden düşmeyen ABD dizisi The Simpsons'dan yeni bir teori daha geldi. Bu kehaneti duyunca aklınızı kaybedeceksiniz. Simpsonlar'ın yeni kehaneti dünyayı ayağa kaldırdı! Çok büyük bir kaza sonrası orası satılığa çıkacak. Tüm dünya ayağa kalktı! İşte The Simpsons'ların korkunç kehaneti...

1990'ların başında yayın hayatına başlayan ABD dizisi The Simpsons'lar kehanetleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Daha önce Donald Trump'ın Amerikan başkanı olacağını öngören yapım, birçok felaketi önceden bilmişti. Gözler ise yeni kehanetlerine çevrildi. The Simpsons'dan dikkat çeken bir bölüm daha geldi. Simpsonlar'ın yeni kehaneti dünyayı ayağa kaldırdı! Dünyanın sonu geliyor. Çok büyük bir kaza sonrası orası satılacak. Hazır olun, büyük felaket geliyor.

Kehanetleri ile gündemden düşmeyen Simpsonlar daha önce Donald Trump'ın Amerikan başkanı olacağını görmüştü. Bunla da kalmayan dizi birçok doğal afeti ve savaşları bilmişti.

SİMPSONLAR'IN YENİ KEHANETİ DÜNYAYI AYAĞA KALDIRDI

Aynı zamanda dünyanın en ünlü NBA basketbolcusu Kobe Bryant'ın bir helikopter kazasında hayatını kaybettiğini önceden tahmin eden Simpsonlar hakkında birçok iddia ortaya atılmakta. Tüm bunlar ışığında The Simpsons'ta yeni bir sahnesi herkesi şoke etti. Hazırsanız 35. sezonunun "Susuzluk Tuzağı: Bir Kurumsal Aşk Hikayesi" başlıklı dördüncü bölümüne bakalım.

gfgfgf-2023-11-02t222726-274.jpg

Gündem olan bölümde, Silikon Vadisi'ndeki 'başarana kadar numara yap' felsefesini temsil eden ve Elizabeth Banks tarafından seslendirilen Persephone adlı üniversite terk genç bir CEO hakkında büyük bir parodi belgeselini konu alıyor. Persephone karakteri, Bay Burns'ün son derece iddialı ve belirsiz bir rüya projesi olan tuzlu suyu içme suyuna çevirme hedefine ulaşmak için finansal destek sağlamasını ister.

Bay Burns, hayatının büyük bir kısmını onun Yaşam Botu şirketine adar ve en zengin arkadaşlarını da yatırım yapmaları için getirir. Çift evlenir ve 'yeni güçlü çift' olurlar. Dolandırıcılıkla suçlanan bu kadın, Bay Burns'ü kendi çıkarları doğrultusunda manipüle etmeyi başarır. Bölümün bir noktasında, Bay Burns Persephone'a doğum günü için küçük ve özel bir şey veriyor. Bay Burns "Twitter hediye kartı mı?" diye soran Persephone'a "Hayır, sana Twitter'ı aldım, tüm şirketi!" diye yanıt veriyor.

ÇOK BÜYÜK BİR KAZA SONRASI ORASI SATILACAK

Burns'ün sevgilisine "Fiyatı kelepirdi, önceki sahibi kendi kendine giden Mars roketi uluslararası uzay istasyonuna çarptıktan sonra satmak zorunda kaldı." demesi ise can alıcı nokta oldu. Yani uzayda büyük bir kaza olacak.

fggfgf-2023-11-02t222746-597.jpg

Dizinin izleyenleri şirketin eski sahibinin Elon Musk olduğundan oldukça emin tabi... Bay Burns ve Persephone'nin, yeni sahiplik altında Bay Burns'ün Persephone hakkındaki her olumsuz Tweet'i platformdan kaldırttığını ima eden medya kişiliği ve Billions'ın ortak yaratıcısı Andrew Ross Sorkin ile röportaj yaptığı bir sahne de yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN