Tesla ile Volkswagen çarpıştı görenler gözlerine inanamadı! Çizik dahi yok

Tesla ile Volkswagen çarpıştı görenler gözlerine inanamadı! Çizik dahi yok

Otomobil piyasasının en dikkat çeken araçlarından biri olan Tesla, yine karıştığı bir kazadan hasar almaması ile gündem oldu. Tesla ile Volkswagen çarpıştı kazanın sonucunu görenler ise gözlerine inanamadı. İşte kazanın detayları…

Teksas merkezli bir Amerikan şirketi olan Tesla tasarladığı elektrikli araçlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Elon Musk’ın bu çok konuşulan aracı özellikle de girdiği kazalardan çizik dahi almadan çıkmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yüksek performanslı elektrikli araçlar üretmeyi hedefleyen firma özellikle de aracın uzaktan komut ile sahibinin yanına gitmesi haberleriyle çok konuşulmuştu. Şimdi de karıştığı bir kazada çıkan sonuç görenleri şaşkına çevirdi.

TESLA’DA HİÇBİR HASAR YOK

İzmir'de meydana gelen bir kazada Tesla ve Volkswagen marka araba çarpıştı. Tesla'nın çarptığı aracın dingili kırıldı. Lakin Tesla da en ufak bir çizik dahi yoktu. Dünyaca ünlü bu markanın hiçbir hasar almadan kazadan çıkması dikkatleri üzerine çekti.

yeni-proje-15-001.jpg

Olay, İzmir’in çiğli ilçesinde meydana geldi. Tesla marka aracın hiçbir hasar almadan kazadan çıkması, her aracın arka dingilin kırılması sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN