Tolgahan Sayışman-Almada Abazi’den beklenmeyen karar! 2 çocuğu vardı

Tolgahan Sayışman-Almada Abazi’den beklenmeyen karar! 2 çocuğu vardı

2017 yılında Almada Abaza ile evlenen Tolga’dan Sayışman’dan beklenmeyen bir karar geldi. 2 çocuğu olan çift depremden sonra toparlanamadı. Verdikleri karar hayranlarını derinden üzdü. Ayrılık alarak artık…

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi, deprem sonrası radikal bir karar alarak herkesi şaşırttı. Çocuğunu ve eşiyle artık…

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti, aile hayatlarını genellikle gözlerden uzak yaşayan bir çift olarak biliniyor. Çiftin Efehan ve Alina adında iki çocukları bulunuyor. Ancak Almeda Abazi, İstanbul depremiyle ilgili korkuları nedeniyle eşi Tolgahan Sayışman’ı harekete geçirmeye teşvik etti.

img-4405.jpeg

DEPREMİN YIKICI ETKİSİNİ UNUTAMADILAR

Almeda Abazi’nin İstanbul depremiyle ilgili endişeleri arttıkça, Tolgahan Sayışman Arnavutluk’ta bir ev satın aldı. Abazi’nin memleketi olan Tiran’ın başkenti ve ülkenin tatil beldesi Dhermi’den evler satın alındı.

img-4406.jpeg

O ÜLKEYE TAŞINDILAR

Tolgahan Sayışman’ın çocukları Alina ve Efehan da artık Arnavutluk’ta eğitim görecekler. Aile, yılın altı ayını Türkiye’de geçirecek, diğer yarısını ise Arnavutluk’ta yaşayacak. Bu nedenle Tolgahan Sayışman, İstanbul’daki lüks evini kapatmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN