Antiloplar arasında saklanan gizli zebrayı 9 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Yapabilir misin?

Antiloplar arasında saklanan gizli zebrayı 9 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Yapabilir misin?

Gizli hayvan optik yanılsaması: Yalnızca yırtıcı hayvan gözlerine sahip olanlar antilop sürüsünün arasında saklanan bir zebrayı 9 saniyede görebilir. Onlardan biri misin?

İllüzyon, alay etmek veya kandırmak anlamına gelen Latince illudere fiilinden türetilmiştir. Optik illüzyon resimleri, insan zihnini kandırmak için tasarlanmıştır ve dikkati belirlemeye yönelik en basit testlerden biri olarak kabul edilir.

Beynin, gözümüzün elde ettiği bilgilerdeki boşlukları doldurma yeteneğinden dolayı beynimizde oluşan bir gerçeklik algısı görme eğilimindeyiz. Sinirbilimciler, beynin gerçeklik algısını nasıl yarattığını incelemek için optik illüzyon resimlerini kullandılar.

Düzenli olarak optik illüzyon bulmacaları uygulayan bireyler, akranlarından daha iyi problem çözme ve gözlem becerileri geliştirmeye devam ediyor. Hızlı bir gözlem becerileri testi ile kendinize meydan okumak ister misiniz? O zaman aşağıda 9 saniyede paylaşılan orman resminde antilopların arasına saklanan zebrayı bulun.

1-009.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ ZEBRAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görüntü Lüksemburglu fotoğrafçı Ingo Gerlach tarafından Kenya'nın Masai Mara Ulusal Koruma Alanı'na yaptığı bir gezide çekildi.

Bu akıllara durgunluk veren meydan okuma, netizenleri çıldırtıyor ve birçoğu zebrayı bulmak için mücadele ediyor. Gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir yoldur. Resimdeki gizli zebrayı bulabilir misin?

GİZLİ ZEBRAYI BULDUN MU?

Antilop kalabalığında bir zebrayı tespit etmek zor bir iştir. Zebra, çevreyle ustaca harmanlanmıştır ve bu da hızlı bir şekilde fark edilmesini zorlaştırır. Kullanıcıların zebrayı fark etmesi gerçekten çok zor olan görüntüye odaklanması gerekiyor.

Sadece en zeki ve dikkatli kişiler zebrayı zaman sınırı içinde görebilir. Acele edin, zaman bitiyor. Zebrayı gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız zebrayı zaman sınırı içinde başarıyla tespit edebildi? Kocaman bir alkışı hak edebilenler. Keskin bir çift gözünüz ve keskin bir zihniniz var. Hala zebrayı arayanlar artık aramayı bırakabilir. Zebranın nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıda sağlanan çözümü inceleyin.

2-012.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN