Bir süredir ekranlardan uzaktı! Bergüzar Korel'in yeni imajı herkesi şaşırttı: Sürpriz karar! Yeni projesi belli oldu

Bir süredir ekranlardan uzaktı! Bergüzar Korel'in yeni imajı herkesi şaşırttı: Sürpriz karar! Yeni projesi belli oldu

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, yeni projesi için yeni bir imaja büründü. Ünlü oyuncunun yeni tarzı herkesi şaşırttı.

Son olarak 2021 yılında ABD Merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan, senaryosu Berkun Oya tarafından yazılan, yönetmenliğini Taylan Biraderler'in üstlendiği, başrolde ise Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Fatih Artman ve İlker Aksum'un rol aldığı 'Azizler' adlı dizide rol alarak 'Füsun' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, büyük bir sürprize imza atarak ekranlara geri dönme kararı aldı. Ünlü oyuncunun yeni imajı herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel, sürpriz bir karara imza atarak ekranlara geri dönme kararı aldı. Ünlü oyuncunun bu kararı hayranlarını heyecanlandırdı.

'Düğüm' adı verilen ilk yerli Amazon Original dizisinde rol alacak ünlü oyuncu, söz konusu dizide başrol oynayacak. 'Düğüm' ile setlere geri dönen ünlü oyuncu, saçlarını sarıya boyatarak yeni bir tarza büründü.

YENİ İMAJI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın yaptığı Düğüm’ün başrolünde Bergüzar Korel yer alıyor. Yönetmenliğini Can Ulkay’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun kaleme aldı.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, polisiye dram/gerilim türündeki dizi, işinde başarılı bir haberci olan Neslihan Turhan’ın hikayesini ele alacak.

Bergüzar Korel söz konusu dizide "Neslihan" karakterine hayat verecek. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda yeni imajına yer vererek "Sevgili Neslihan bi süre beraberiz, hoşgeldin" ifadelerini kullandı.

Korel'in bu paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni alırken hayranlarını da heyecanlandırdı.

<p>Yapımcılığını <strong>Onur Güvenatam</strong>’ın yaptığı <strong>Düğüm</strong>’ün başrolünde <strong>Bergüzar Korel</strong> yer alıyor. Yönetmenliğini <strong>Can Ulkay</strong>’ın üstlendiği dizinin senaryosunu<strong> Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan</strong> ve <strong>Yekta Torun</strong> kaleme aldı.</p> <p><strong>OGM Pictures</strong>’ın yapımcılığını üstlendiği, polisiye dram/gerilim türündeki dizi, işinde başarılı bir haberci olan <strong>Neslihan Turhan</strong>’ın hikayesini anlatıyor. </p>

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN