Bu gidişle başımıza taş yağacak! Zahide Yetiş’te herkesi şok eden olay: Genç sevgilisinin dolandırdığı kadın evli çıktı

Bu gidişle başımıza taş yağacak! Zahide Yetiş’te herkesi şok eden olay: Genç sevgilisinin dolandırdığı kadın evli çıktı

Gündüz kuşağı programlarında yaşanan olaylar bu gidişle başımıza taş yağacak dedirtiyor. Zahide Yetiş’in programına katılan ve Belçika’da yaşayan bir kadın genç sevgilisi Şanlıurfalı Ömer tarafından dolandırıldığı iddiasında bulundu. TikTok’tan tanıştıklarını söyleyen kadının evli çıkması ise herkesi şaşkına çevirdi…

Star TV’de yayınlanan Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Programı’na Belçika’dan gelen Türkan isimli evli kadın, Şanlıurfalı genç sevgilisinin kendini kandırdığını iddia etti. Kadının anlattıkları başta Zahide Yetiş olmak üzere herkesi şaşkına çevirirken, stüdyodakiler de kadına tepki gösterdi…

TİKTOK VAKALARI NETFLİX DİZİLERİNİ ARATMIYOR

Ömer adlı şahısla TikTok’tan tanıştıklarını söyleyen kadın, Olayın içerisinde bazı sevgili olayları da oldu. Sevgiden çok mağdur kaldım. O da tatlı sözlerle yaklaşınca adam zannettik. Yaşananlar Türkiye'de oldu. 2019'da tam korona yeni başladığında oldu. 'Otobüs alalım, para kazanırız güzel güzel' dedi. Ama sonu hüsran oldu." ifadelerini kullandı.

Yetiş’in “Siz o ara evli miydiniz?” sorusuna evli olduğu yanıtını veren Türkan hanıma Zahide Yetiş ise "Eee bu nasıl oluyor? O tarafla evlisiniz diğer tarafta başka bir şey..." dedi.

Türkan, "Her şeye güvendim, her şeyine güvenmiştim. Hep yalan, dolan cambazlıkmış" ifadelerini kullandı. Yetiş, "Türkan hanım siz onun her şeyine güvenmişsiniz de bu adam da size güvenmiş." karşılığını verdi.

Türkan: Ama ben onu koyuvermem ki, ben onu atmam.
Yetiş: Nasıl?
Türkan: Atmam.
Yetiş: Onu atmazsınız...
Türkan: Atmam.
Yetiş: Nasıl olacak o iş? Bizimkiler ağzı açık izliyor şu anda ne oluyor diye.

Stüdyodaki bir başka kadın ise evliyken başka bir adamla ilişki yaşayan Türkan hanıma tepki gösterince Türkan’ın verdiği “Kocam olabilir” cevabı herkesi şaşkına çevirdi.

Kadın, “O zaman eşinden boşanacaktın” diyerek karşılık verirken, Türkan “Ne diye boşanayım” sözleriyle yüzsüzlüğünü sürdürünce stüdyodaki kadın "İnsanlara kötü örnek oluyorsunuz, neyinize TikTok bu yaştan sonra" diyerek isyan etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN