Burak Özçivit-Tuba Ünsal kavgası giderek büyüyor: Özçivit'ten Ünsal'a 'alçaklık' vurgusu!

Burak Özçivit-Tuba Ünsal kavgası giderek büyüyor: Özçivit'ten Ünsal'a 'alçaklık' vurgusu!

Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kuruluş Osman' adlı dizide Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit, kendisine 'sizinle aynı işi yapmaktan utanıyorum' diyen ünlü oyuncu Tuba Ünsal'a sosyal medya hesabından 'alçaklık' vurgusu yaparak cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde 2022 Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'a giderek bir çocuk oyuncuyu 14 yaşındayken istismar ettiği ve sonrasında birçok kişiyi mağdur ettiği iddiasıyla yargılanan Amerikalı aktör Kevin Spacey ile bir araya gelen ünlü oyuncu Burak Özçivit, tepkilerin odağındaki isim haline gelmişti.

Adelali Binali’nin davetlisi olarak Katar'a giden ve taciz suçlamaları nedeniyle Hollywood’un dışladığı Amerikalı aktör Kevin Spacey ile bir araya gelen Burak Özçivit, Amerikalı aktörle olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmış ancak gelen tepkiler sonrasında fotoğrafı silmişti.

TUBA ÜNSAL'DAN SERT TEPKİ: SİZDEN UTANIYORUM

Şu sıralarda Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gecenin Ucunda' adlı dizide 'Nermin Işık' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuba Ünsal, taciz suçlamaları nedeniyle Hollywood’un dışladığı Amerikalı aktör Kevin Spacey ile fotoğraf çekilen ve 2019 yılından bu yana atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kuruluş Osman' adlı dizide Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit'e sert sözlerle yüklenerek Özçivit ile aynı mesleği yaptığı için 'utanç duyduğunu' açıklamıştı.

Tuba Ünsal, Kevin Spacey ile buluşan Burak Özçivit'e tepki gösterdi: Utanıyorum sizden

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Tuba Ünsal, paylaşımında "Para karşılığında tüm dünyanın karşısında durduğu taciz ve tecavüzle yargılanan bir oyuncuyla yan yana poz vermek! Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan... Tecavüze uğrayan çocuklardan biri 14 yaşında" ifadelerine yer vermişti.

ÖZÇİVİT'TEN ÜNSAL'A 'ALÇAKLIK' VURGUSU

Ünsal'ın bu sözlerine sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla yanıt veren Burak Özçivit, Ünsal'ı hedef alarak "Böyle hassas konulardan nemalanmaya çalışacak kadar alçak olmayın." dedi.

KEVIN SPACEY HAKKINDAKİ İDDİALAR NELER?

Amerikalı aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunan Hollywood yıldızı Kevin Spacey'e dava açmıştı.

Spacey daha önce İngiltere'de 2005-2013 arasında üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlamalarını reddetmiş, 2019'da ise kendisine yönelik uygunsuz davranış ve cinsel saldırı suçlaması davaları Massachusetts'te mahkeme tarafından düşürülmüştü.

Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan Amerikalı aktör Kevin Spacey, haziran ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da hakim karşısına çıkmış ve kefaletle koşulsuz serbest bırakılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN