Dizi için saçlarına kıymıştı! Ezgi Mola'nın yeni saçları baş döndürdü, son hali güzelliğiyle çıra gibi yakıyor

Dizi için saçlarına kıymıştı! Ezgi Mola'nın yeni saçları baş döndürdü, son hali güzelliğiyle çıra gibi yakıyor

TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola yeni tarzıyla herkesi şaşırttı. Karakteri için saçlarını kestiren Ezgi Mola'nın yeni görüntüsü herkese hayrete düşürdü. İşte Ezgi Mola'nın yeni tarzı…

Başrollerinde Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi herkesin aklına kazındı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı kitaptan uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı. Dizide Safiye karakterini hayat veren Ezgi Mola karakteri için kılıktan kılığa girerken son olarak saçlarını kısacık kesmesi gündeme geldi. Ezgi Mola sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla son halini takipçileri ile paylaştı. Mola'nın son halini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Ezgi Mola'nın yeni tarzı…


EZGİ MOLA YENİ TARZIYLA HERKESİ ŞAŞIRTTI


Geçtiğimiz günlerde Ezgi Mola'nın kiracısına %10 zam yapması gündeme geldi. Pandemi süresinde kiracısından para almayan Ezgi Mola herkesin takdirini toplarken bu kez de zam iddiası ile gündemde yer aldı. Konu hakkında açıklama yapan Ezgi Mola “Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım.” ifadelerini kullandı. Böyle dönemlerde herkesin birbirine destek olması gerektiğinin altını çizen Ezgi Mola, şimdilerde yeni tarzıyla gündeme gelmeye başladı.

ezgi-mola-kisa-sac.jpg
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerini yalnız bırakmayan Ezgi Mola’nın son kareleri ise çok konuşuldu.Saçlarını yavaş yavaş uzatan Ezgi Mola “Herkese merhaba!” notuyla yeni bir paylaşım yaptı. Yaptığı son paylaşıma ise birçok ünlü isimden yorum geldi. Esra Erol, Mabel Matiz, Serenay Sarıkaya, Şebnem Bozoklu gibi pek çok isimden övgü dolu yorumlar alırken güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı. Saçlarına maşa yaptığı görüntüsü çok beğenilirken hem ünlüler hem de hayranları güzel oyuncuyu yalnız bırakmadı.

ezgi-mola-yeni-saclari.jpg

Son görüntüsü herkesten tam not alırken Ezgi Mola'nın yakın bir zamanda yeniden başrol olarak ekranlara döneceği bilinmektedir. Ezgi Mola'nın yeni tarzı ile ekranlarda yer alacağı düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN