Dizilerin yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Dizilerin yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Kahramanmaraş kentinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara ve ölümlere neden olan 7.8 ve 7.5 şiddetindeki depremlerin ardından pek çok dizi, yayınlarını geçici olarak askıya aldı. Dizi setlerinde kullandıkları ekipmanları deprem bölgesine destek olarak gönderen yapımcılar, Türk halkı tarafından büyük takdir topladı. İzleyiciler öte yandan dizilerin ne zaman başlayacağını sormaya başladı. Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde...

Kahramanmaraş kentinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara ve ölümlere neden olan 7.8 ve 7.5 şiddetindeki depremlerin ardından pek çok dizi, yayınlarını geçici olarak askıya aldı. Dizi setlerinde kullandıkları ekipmanları deprem bölgesine destek olarak gönderen yapımcılar, Türk halkı tarafından büyük takdir topladı. İzleyiciler öte yandan dizilerin ne zaman başlayacağını sormaya başladı. 

YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

yalı çapkını

Türkiye'nin son asırda meydana gelen en büyük deprem felaketlerinden biri olan Kahramanmaraş depremi, 18 binden fazla insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Uluslararası çapta gerçekleştirilen arama ve kurtarma çalışmalarına destek vermek için dizi set ekipmanlarını deprem bölgesine destek amacıyla gönderen yapımcılar, dizilerin yeni bölümlerini ertelemek zorunda kaldı. Bunun yanı sıra futbol karşılaşmaları da geçici olarak askıya alındı. Peki dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

BU AKŞAM YENİ BÖLÜM DİZİ YAYINLANACAK MI?

camdaki kız

Depremin ardından ertelenen dizilerin yeni bölümleri bir süredir ekranlarda yayınlanmadı. Peki bugün yeni bölüm yayınlanacak mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Camdaki Kız gibi dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak mı?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından milli yas ilan edildi. Milli yasın bitmesiyle birlikte dizilerin yeni bölümleri yayınlanmaya başlayacağı öngörülüyor. Konuyla ilgili gelişme henüz belli değil..

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN