Düğün hayalinizi ertelemeyin! E-devlet’ten başvurana 100.000 TL ödeme: SGK duyurdu

Düğün hayalinizi ertelemeyin! E-devlet’ten başvurana 100.000 TL ödeme: SGK duyurdu

Evlenecek olanlara müjde! Yeni evlenecek kişilere başvuru sonucunda 100 bin TL ödeme yapılacak. SGK tarafından yapılan bu duyuru gündemdeki yerini aldı. Binlerce insan başvuruyor siz de kaçırmayın…

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla milyonlarca insanı sevindirdi. Haberi duyanlar hemen detayları araştırmaya başladı. Siz de yeni evlenecekseniz, düğün hazırlığı yapıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! Başvurular e-devlet üzerinden gerçekleşecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

SGK, yaptığı açıklamada evlilik ödeneği dağıtacağını belirtti. Açıklamada dikkat edilmesi gereken en önemli detay ise SSK ve Bağ-Kur kapsamında gelir/aylık alan kız çocuklarına evlenme ödeneği ödendiği oldu.

Henüz ayrıntıların netleşmediği konuya ilişkin geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni evlenecek çiftlere faizsiz 150 bin lira evlilik kredisi verileceğini açıklamıştı.

SGK, yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi:

evlilik1.jpg

evlilik2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN