Esra Ezmeci'nin cinsel ilişki önerisi başına bela oldu! Meslekten men ediliyor

Esra Ezmeci'nin cinsel ilişki önerisi başına bela oldu! Meslekten men ediliyor

Sosyal medya hesabında ilginç cinsel ilişki önerileri veren Psikolog Esra Ezmeci için Türk Psikologlar Derneği harekete geçti. Verdiği lavanta yöntemi sonrası tepki alan Ezmeci, meslekte men edilebilir. Bakın nasıl bir cinsel ilişki önerisi yaptı?

Kendisine gelen ifşa ve itirafları sosyal medya hesabından yayınlayan Esra Ezmeci, verdiği cinsel ilişki yöntemleriyle de gündemden düşmüyor. Ezmeci bu defa verdiği yöntemler Türk Psikologlar Derneği'nin tepkisini aldı. Dernek Ezmeci için harekete geçti.

esra.jpg

CİNSEL İLİŞKİ YÖNTEMİ BAŞINA BELA OLDU

Tuzlu su önerisi ve çapalama yöntemiyle sık sık haberlere konu olan psikolog Esra Ezmeci, bu sefer de cinsel ilişki önerisi nedeniyle gündem oldu.

esra1.jpg

'Lavanta yağını tampona damlatıp cinsel organınıza koyduktan sonra ilişkiye girin. Hürrem Sultan da böyle yapmış.' önerisi yapan Ezmeci'ye sosyal medyada tepki yağdı.

MESLEKTEN MEN EDİLEBİLİR

Esra Ezmeci'nin ilginç önerisinin ardından Türk Psikologlar Derneği meslekten men edilmesi için harekete geçtiğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN