Esra Ezmeci'ye iğrenç emoji itirafı! Kocası komşu kadınlara bakın ne yolluyor?

Esra Ezmeci'ye iğrenç emoji itirafı! Kocası komşu kadınlara bakın ne yolluyor?

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Esra Ezmeci, itiraf ve ifşaları yayınlamaya devam ediyor. Takipçilerinden gelen mesajları cevaplayarak Instagram'da paylaşan Ezmeci'ye yine şaşırtan bir mesaj geldi. Bir kadın takipçisi kocasının komşularına yolladığı imalı mesajları itiraf edince herkes şaşkına döndü. Bakın kocası komşu kadınlarına ne yolluyormuş?

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Cinsel içerikli çok sayıda mesaj alan Ezmeci'ye bir kadın takipçisinden gelen mesaj şaşırttı. Kocasının komşularına iğrenç mesajlar attığını söyleyen kadının verdiği 'Patlıcan' detayı "Yok artık" dedirtti.

1456094.jpg

KOCASINDAN KOMŞULARA MANALI EMOJİLER

Kendisine gele mesajı yanıtlayarak paylaşan Esra Ezmeci'ye bir kadın takipçisi şu mesajı yolladı:

"Kocam iki komşu kadına patlıcan kayısı alev emojisi atmış. Manav siparişi aldım diyor"

EZMECİ'DEN İLGİNÇ YANIT

Esra Ezmeci ise bu mesaj karşısında, "Komşuların manav siparişini almak ona mı kalmış? Belli ki niyeti başka. Mutlaka tepkinizi gösterin" yanıtını verdi.

patlican.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN