Faiz kararı sonrası dolar tahmini! Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı gün için o tarihi işaret etti! Büyük operasyon geliyor

Faiz kararı sonrası dolar tahmini! Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı gün için o tarihi işaret etti! Büyük operasyon geliyor

news error2

Ekonomist Selçuk Geçer' den faiz kararı sonrası dolar konusu üzerine çeşitli ön görüler geldi.

Geçer, ekonominin çok çalkantılı olduğu bir dönemden geçtiğini vurguladı. İnsanların çoğu yatırım yaparken daha dikkatli davranmak durumunda diyerek sözlerine devam etti. Bu sebeble de piyasaların dikkatle izlenmesi ve takip edilmesiyle ünlü ekonomi yorumcularının değerlendirmeleri ve tavsiyeleri dikkate alınmalı tarzında uyarılarını sıraladı. Bu noktada özellikle dolar para birimi için yaptığı yorumlarla ön plana çıkan bir isim olan Selçuk Geçer yaptığı açıklamalarla takipçilerini yönlendirdi. Son yaptığı yorumla da ters köşe yaptı ve pek çok kişiyi şaşırtan yorumunu yaptı.

a

 

Dolar İçin Yeni Gelişmeler Öngörülüyor

Piyasalardaki dolar seyrinin nasıl olacağına dair meraklı bir bekleyiş yaşanıyordu. Herkesin gözü FED kararlarına çevirlmişti. Sonunda bu enflasyon verileri açıklandı ve tahmin edilenin altında bir oran karşımıza çıktı olarak yorum yapıldı. Bunun anlamı şudur faiz arttırılırken FED’in daha sakin olacağı konusudur. Bu verilen mesajla beraber dolar düşüş yaşayarak kan kaybına başladı. Buna karşın altın ve Euro’nun yükselişte olduğu görülüyor.

Bütün bu gelişmeler çerçevesinde yapılan dolar kuru yorumları ile çok sayıda kişinin şaşkınlık yaşayacağı düşünülüyor. Yapılan yorumlarda yılbaşından sonra dengelerin değişeceği ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN