Hamdi Alkan'ın eski eşinden asgari ücretlilere çirkin söz! Tepkiler çark ettirdi

Hamdi Alkan'ın eski eşinden asgari ücretlilere çirkin söz! Tepkiler çark ettirdi

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'in asgari ücretlilere ilişkin yaptığı yorum büyük tepki toplamıştı. Asgari ücretli sevgilinin kendisiyle yaşayamayacağını söyleyen Görgüzel, tepkiler üzerine özür mesajı yayınladı. Bakın Selen Görgüzel asgari ücretle çalışanlar için ne yazdı?

Hamdi Alkan ile boşanmasıyla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel, sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Paylaşımları kadar açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken oyuncu asgari ücretin 8.500 lira olarak belirlenmesinden sonra asgari ücretle geçinenler, kızdıran bir paylaşım yapmıştı. Tepkiler üzerine Görgüzel çark etti.

seen.jpg

SELEN GÖRGÜZEL'İN ASGARİ ÜCRET SÖZÜ ÇARK ETTİRDİ

2023 yılı için açıklanan 8.500 liralık asgari ücret sonrası oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel'den şaşırtan bir paylaşım gelmişti. Asgari ücretli birinin kendisiyle yaşamayacağını ifade eden Görgüzel, çok sayıda tepki aldı.

p.jpg

ASGARİ ÜCRETLİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

"Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz" diyen Selen Görgüzel, daha sonra aldığı tepkilerle beraber özür mesajı yayınladı.

asgar.jpg

Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden oyuncu, hayatın zorluğuna dikkat çekmek istediğini söyledi. Görgüzel, "Asgari ücretle yaşamaya çalışan tüm kardeşlerimden buradan tekrardan özür dilerim. dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN