Hamdi Alkan'ın eski karısı Selen Görgüzel'den pes dedirten itiraf: Hamdi'yi aldattım!

Hamdi Alkan'ın eski karısı Selen Görgüzel'den pes dedirten itiraf: Hamdi'yi aldattım!

2013 yılında İtalya'nın Roma kentinde nikah masasına oturan Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan, geçen sene 8 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Görgüzel ise biten evliliğinin ardından herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu. İhanet sorusuna cevap veren Görgüzel'in "Hamdi'yi düzenli olarak aldattım" sözleri tepki çekti. İşte Selen Görgüzel'in o açıklaması...

Selen Görgüzel, ünlü oyuncu ve şarkıcı Hamdi Alkan ile 2013 yılında Roma'da evlenmişti. Geçen sene ise çift yollarını ayırdı. Görgüzel, verdiği bir röportajda cesur açıklamalar yaptı ve özellikle "Hamdi Alkan'ı aldattın mı?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme oturdu.

Ayrıca Görgüzel, cinsel hayatı ve vücuduna dair sorulara da yanıt verdi. "Vücudunda en güvendiğin yer neresi?" sorusuna "Kalçam" cevabını verdi. Ancak kalçasında hiçbir estetik işlemi olmadığını belirtti. Görgüzel, erkeklerde başarıya önem verdiğini söyleyerek "Bir erkeğin başarılı olması bana çok çekici geliyor" dedi.

SELEN GÖRGÜZEL'İN ALDATTIN MI SORUSUNA YANITI...

selen

Selen Görgüzel'in verdiği bir röportajda yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu, "Cinsel hayatında başarısız mısın?" ve "Hamdi Alkan'ı aldattın mı?" sorularına yanıt verdi. Görgüzel'in cinsel hayatı hakkında yaptığı açıklamalar oldukça iddialıydı.

Kendisini sapyoseksüel olarak tanımlayan Görgüzel, cinsel hayat düşkünlüğünün olmadığını belirtti. Ayrıca eril enerjisinin yüksek olduğunu ve ilişkilerde baskın biri olduğunu söyledi. Ancak bu iddialı açıklamalarıyla da yetinmeyen Görgüzel, eski eşi Hamdi Alkan'ı düzenli olarak aldattığını itiraf etti.

Görgüzel, kendisine yöneltilen "Hamdi Alkan'ı aldattın mı?" sorusuna evet cevabını verirken, aldattığı kişileri sadece gözle aldattığını da belirtti. Eski eşine ne kadar yakışıklı bir adam denk gelirse ona bakıp "Baksana ne kadar yakışıklı" diyerek aldattığını itiraf etti.

Selen Görgüzel'in bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve takipçileri tarafından eleştirildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN