Mantarların arasında gizlenen fareyi sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar bulabiliyor! 9 saniyen var

Mantarların arasında gizlenen fareyi sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar bulabiliyor! 9 saniyen var

Zeki bir insan olup olmadığınızı bu eğlenceli optik illüzyon bulmacası ve görsel meydan okumalarla öğrenmeniz mümkün. Çok az insan resimdeki gizli fareyi 9 saniye içinde bulmayı başardı. Sen yapabilir misin?

Bir optik illüzyon IQ testi sahip olduğunuz bilişsel yetenekleri bir bakışta ortaya çıkarabilir. Bu sebeple, eğer siz de eğlenmek istiyorsanız bu zeka testini yapmayı deneyin.

Zeka oyunları gözlem yeteneklerinizi ze zekanızı test etmek için mükemmel bir yöntemdir. Peki siz gözlem becerilerinizin ne kadar üstün olduğunu öğrenmek ister misiniz? O zaman aşağıdaki görselde gizlenen fareyi 9 saniye içinde bulmayı deneyin.

1-019.jpg

MANTARLARIN ARASINA GİZLENEN FAREYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan resim, çok sayıda mantar görebileceğiniz bir sahneyi tasvir ediyor. Sizin için zorluk, görüntüde mantarların arasına gizlenmiş bir fareyi bebeği bulmaktır. Ancak fareyi bulmak için sadece 9 saniyen var.

Bu meydan okuma, gözlem becerilerinizi, zekanızı ve durumsal farkındalığınızı test etmenin harika bir yoludur. Mükemmel gözlem becerisine sahip insanlar, verilen zaman sınırı içinde mantarların arasına gizlenen fareyi bulabilecekler.

FARENİN NEREDE SAKLANDIĞINI BULDUN MU?

Bu optik illüzyon resmine tamamen konsantre olmalı ve başarısız olmanıza neden olabilecek diğer dikkat dağıtıcı şeylerden kaçınmalısınız. Çünkü zeki biri olup olmadığınızı doğrulamak için başka şansınız yok. O yüzden bu resimdeki en küçük detayı bile atlamayın.

Resimdeki her ayrıntıya dikkatlice bakarak analizi daha ileriye götürmelisiniz. En çarpıcı ipuçlarından biri de farenin mantarın üstünden size bakıyor olması.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Bu optik illüzyon testini 9 saniye içinde çözmeyi başardınız mı? Eğer öyleyse, sizde zeki insanlardan biri olduğunuz için tebrikler.

Kartal gözlere sahip olduğunuz için dedektiflik görevinizi yerine getirmişsiniz gibi görünüyor. Nedeni ise pek çok kişinin bu bulmacadan kaçamamasıdır. Şimdi çözüme geçelim ve bulamayanlar için farenin nerede gizlendiğini ortaya çıkaralım.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN