Mark Zuckerberg hastaneye kaldırıldı

Mark Zuckerberg hastaneye kaldırıldı

Facebook'un sahibi Zuckerberg ve eski adıyla Twitter'ın sahibi Elon Musk bir süredir dövüş için hazırlanıyor. Zuckerberg'in ise yaptığı idmanlardan dolayı sakatlanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ameliyat edileceğini duyuran Zuckerberg, eşi ve arkadaşıyla beraber hastaneden bir kare paylaştı.

Mark Zuckerberg idman sırasında ön çapraz bağını yırttığını ve ameliyat olması gerektiğini açıkladı. Eski adı Twitter olan X sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk, Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg'in kafes dövüşü şartlarını kabul etmediğini açıklamıştı.

yeni-proje.jpg

HASTANE YATAĞINDAKİ KAREYİ INSTAGRAM'DA PAYLAŞTI

Meta CEO'su, eşi Priscilla Chan ile birlikte hastane yatağında bacağı bandajlı halde çekilmiş fotoğraflarını Instagram'da paylaştı.

Sakatlık nedeniyle ertelense de Zuckerberg bir MMA dövüşüne hazırlandığından bahsetti. Ancak Zuckerberg, iyileştikten sonra mücadeleye devam etme beklentisini dile getirerek sağlık ekibine şükranlarını sundu ve herkese sevgi ve destekleri için teşekkür etti.

yeni-proje-1.jpg

'ANTİK ROMA KONSEPTİ REDDEDİLDİ'

Musk, "Antik Roma tarihini tanıtırken aynı zamanda Amerikan gazileri ve İtalya'daki çocuk hastaneleri için de para toplamak istedik. Zuckerberg bu yaklaşımla ilgilenmediği için teklifi reddetti." ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN