Metin Akpınar evlilik dışı ilişkisinden olan kızları hakkında ilk kez konuştu: Çok üzgünüm...

Metin Akpınar evlilik dışı ilişkisinden olan kızları hakkında ilk kez konuştu: Çok üzgünüm...

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen olay hakkında Metin Akpınar'dan açıklama geldi. İlk kez evlilik dışı ilişkisinden olan kızları hakkında açıklama yaptı: "Çok üzgünüm..."

Ünlü Türk oyuncu Metin Akpınar, evlilik dışı ilişkisinden olan kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu hakkında bir açıklama yaparak halkından özür diledi. Habertürk'e konuşan Akpınar, aynı zamanda bu çocuklarının biyolojik babası olduğunu öğrendiğini belirtti. Açıklamasında, Akpınar şunları ifade etti:

"ÇOK ŞAŞIRDIM VE SARSILDIM"

6527c5ac6e648352.webp

"Bu duyuru son gelişmeler üzerine sevgili halkıma, sevenlere kızanlara duyurudur. 36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüştük ne de haberleştik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeşler bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler. Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım."

AKPINAR, MADDİ VE MANEVİ DESTEKTE BULUNDU

1054466974-151-0-867-716-1400x0-80-0-0-307483e46d5ca92722e7086fd3843f57.jpg

Akpınar, kızlarının biyolojik aileleri tarafından evlat edinildiğini ve sonrasında biyolojik ailelerini bulmak istediklerini anlattı. Bu süreçte kendilerini kabul ettiğini ve maddi, manevi destek sağladığını ifade etti. Dava sürecini de ayrıntılı bir şekilde açıklayan Akpınar, kızlarının nüfusuna kayıt işlemlerini gerçekleştirdiğini ve davayı zora sokacak herhangi bir çabasının olmadığını belirtti.

"EŞİMİ ÜZDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM"

Dava sonucu kızlarının resmi olarak nüfusuna kayıt edildiğini belirten Akpınar, kızlarını tanıdığı andan itibaren duygusal bağlarının değişmediğini ve bu dava sürecinin bu bağı etkilemediğini ifade etti. Ayrıca, kızlarının geçmişte yaşadığı acılardan ötürü üzgün olduğunu dile getirdi.

Metin Akpınar açıklamasını, "Ayrıca eşim Göksel Akpınar'ı üzdüğüm için özür diliyorum. En önemlisi anlamsız bir şekilde üzdüğüm halkımdan özür diliyorum" sözleriyle sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN