Parkeleri sildiğiniz suya bir bardak çay ekleyin! Böyle bir şey yok... Etkisi günlerce kalıyor

Parkeleri sildiğiniz suya bir bardak çay ekleyin! Böyle bir şey yok... Etkisi günlerce kalıyor

Hepimizin bayılarak içtiği çayın bu yönünü kimse bilmiyor. Ev temizliğinin en önemli noktalarından olan parkeleri sildiğiniz suya bir bardak çay ekleyin ve mucizevi etkisini görün. İddia ediyoruz etkisi günlerce kalacak…

ESMAGÜL KOÇAK

Hepimizin içmeden duramadığı, gerektiğinde yorgunluğumuzu alan gerektiğinde yemeklerimizin ve tatlılarımızın yanına eşlik eden siyah çay aynı zamanda ev temizliğinde de kadınların hayatını kurtarıyor.

Parkeleriniz ne kadar çok silerseniz silin, en iyi deterjanları kullanmanıza rağmen istediğiniz parlaklığa ulaşmıyorsa aradığınız çözüm aslında elinizin altında. Mutfaklarınızdan eksik etmediğiniz siyah çay, ev temizliğinde yeni kurtarıcınız olacak…

parkeleri-cayli-suyla-silmek-1.jpg

PARKELERDE SİYAH ÇAY ETKİSİ

Birçok kişi bunu ilk defa duyacak olsa da siyah çay, uzun yıllardan beri parke parlatması için kullanılıyor. Çayın içerisinde bulunan tanik asit maddesi parkelere istenen parlaklığı veren maddedir.

Siyah çayla parke temizliği için yerleri sileceğiniz suyun içine suyun oranına göre bir miktar demlenmiş ve dinlenmiş çay koyun. Ancak, temizliğe başlamadan önce ilk olarak hazırladığınız çayın parkeye zarar verip vermediğini anlamak adına küçük bir yerde deneme yapın. Eğer parkenizde herhangi bir değişiklik olmazsa temizliğe devam edebilirsiniz. İlk temizlikten sonra bile parkelerinizin leke tutmadığını ve uzun süre parlak kaldığını siz de gözlemleyeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN