Sadece yüksek IQ'lu insanlar resimdeki yarasayı bulabilir! 11 saniyede bulursan senden zekisi yok

Sadece yüksek IQ'lu insanlar resimdeki yarasayı bulabilir! 11 saniyede bulursan senden zekisi yok

Bu optik illüzyon resminde bir yarasa bukalemunların arasında saklanıyor. Yarasayı 11 saniye içinde görebilirseniz, kartal gözlere sahipsiniz. Devam edin ve şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek gözlem becerilerinizi test edin.

Aşağıdaki paylaşılan görsel, işleriyle uğraşan bir grup bukalemunu gösteriyor. Bu resimde bukalemunların arasında saklanan bir yarasa var ve görevi başarıyla tamamlamak için yarasayı tespit etmek için 11 saniyeniz var.

1-007.jpg

RESİMDEKİ YARASAYI 11 SANİYEDE BULUN

Optik illüzyonlar, gözlem becerilerini ve zekayı test etmek için en basit araçlardan biridir. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın başka karmaşık yolları da var.

Gerçek IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

Beyninizi kandıran ve nesneleri algılama yeteneğinize meydan okuyan görüntüler "optik illüzyonlar" olarak bilinir. Bilişsel, fizyolojik ve gerçek görsel yanılsamalar, üç çeşit optik yanılsamadır.

Optik illüzyonların bir kullanıcının dikkatini çekme ve bir süreliğine tutma yeteneği, onları bu kadar çekici kılan şeydir.

Tüm optik illüzyonların ana teması, zihninizi kandırmalarıdır. Optik illüzyonların popülaritesi, popüler kültürün bir parçası haline gelmelerinden de anlaşılacağı gibi, son on yılda katlanarak arttı.

Optik illüzyonlar bilişsel yetenekleri ve gözlem becerilerini geliştirmek için yararlıdır. Düzenli uygulama ile optik illüzyonları anlama becerisinde hızlı bir şekilde ustalaşabilirsiniz. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? O halde şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyin.

YARASAYI 11 SANİYEDE BULDUNUZ MU?

Size sunulan zorluk, yarasayı 11 saniye içinde bulmaktır. Bu test, gözlem becerilerinizi ve detaylara dikkatinizi test etmek için tasarlanmıştır.

Bu optik illüzyon testini bireysel olarak yapabilir veya grup içinde kimin en iyi gözlem becerisine sahip olduğunu görmek için arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz.

Bu görüntüdeki yarasayı tespit etmenin en iyi yolu, görüntüyü dikkatlice taramak ve yarasaya çok benzeyen herhangi bir nesne aramaktır. Şimdiye kadar, ayrılan sürenin yarısı bitti.

Acele edin, zaman hızla ilerliyor. Yarasayı fark ettin mi? Resme tüm dikkatle bakın, yarasa görüntünün herhangi bir yerinde bulunabilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız gizli yarasayı fark ettiniz? Cevabı bilmek istiyor musunuz? Çözüm aşağıda sunulmuştur. Okumaya devam et.

Yarasa, sol taraftaki görüntünün alt kısmında görülebilir. Yarasayı tanımlamak için bir daire ile işaretlenmiştir.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN