Safiye Soyman'dan korkutan haber! 'Geçmiş olsun' mesajları yağdı...

Safiye Soyman'dan korkutan haber! 'Geçmiş olsun' mesajları yağdı...

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman bıçak altına yatarak hayranlarını korkuttu. Faik Öztürk hayat arkadaşı Safiye Soyman'ı hastanede bir an olsun yalnız bırakmadı.

199 yılından bu yana iş insanı Faik Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcı Safiye Soyman'dan gelen haber hayranlarını korkuttu. Bıçak altına yatan ünlü şarkıcıya 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, bıçak altına yatarak safra kesesini aldırdı. Operasyon sonrası narkozun etkisindeyken çekilen videosunu yayınlayan 61 yaşındaki şarkıcı, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJLARI YAĞDI

Safra kesesinin karaciğerine yapıştığını söyleyen Soyman, bir hafta dinleneceğini açıkladı. Soyman, açıklamasında "Çok şükür ameliyattan çıktım, oldu bitti. Bir hafta dinleneceğim. Sevenlerim merak ettiler... Arayan, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Allah; insanları sevgisiz, sevensiz bırakmasın. Sizleri başımdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

2-006.jpg

Faik Öztürk hayat arkadaşı Safiye Soyman'ı hastanede bir an olsun yalnız bırakmadı.

Safiye Soyman'ın paylaşımına; Seda Sayan, Ceylan, Emel Sayın, Nazan Şoray, Ebru Akel ve Bahar Öztan gibi birçok ünlü isim 'Geçmiş olsun' şeklinde yorum yaptı. Hayranları da ünlü şarkıcıya 'geçmiş olsun' mesajları yağdırdı.

Ameliyat Öncesi Hayranlarını Bilgilendirdi Son Dakika Magazin Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN