Survivor yarışmacısı Zeynep Alkan'a kötü haberler peş peşe geldi! Aile acı haberle yıkıldı

Survivor yarışmacısı Zeynep Alkan'a kötü haberler peş peşe geldi! Aile acı haberle yıkıldı

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan geçtiğimiz hafta yaptığı bir paylaşım ile annesinin vefat haberini duyurdu. Bu hafta ise Canan Hoşgör'den gelen acı haber yürekleri dağladı. Survivor yarışmacısı Zeynep Alkan birer hafta arayla 2 kayıp yaşadı.

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızları Zeynep Alkan 2023 Survivor All Star yarışmasında var gücüyle savaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Hamdi Alkan annesinin acı haberini duyururken bu hafta da eski eşi Canan Hoşgör'den acı haber geldi.

ACI HABER SURVİVOR'DA YAKALADI

Geçtiğimiz hafta annesinin vefat haberini duyuran Hamdi Alkan uzun süredir Alzheimer hastası olan annesinin fotoğrafını paylaşarak “Canım annem dün akşam vefat etti. Öylesine zor bir zaman ki, anneciğim günlerdir akan gözyaşlarıma şimdi senin yokluğunun acısı eklendi” sözlerini dile getirdi.

hamdi-alkan-anne.jpg
Hamdi Alkan'ın acı haberinin üstünden çok geçmeden 2 acı haber de eski eşi Canan Hoşgör'den geldi. Oyuncu Canan Hoşgör, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile annesinin vefat haberini duyurdu. Hoşgör paylaşımında “Canım annem, pamuğum hayat mücadelesini tamamladı. Allah’ım gani gani rahmet eylesin. Cenazesi yarın öğlen (24 Şubat) Gündoğan köyünde defnedilecektir” ifadelerine yer verdi.

canan-hosgor-anne.jpg​​​​​​​

2023 Survivor All Star yarışmasında mücadele eden Zeynep Alkan’ın acı haberi alıp almadığı ise henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN