Ünlü oyuncu 20 kilo birden verdi! Göğüsleri için bıçak altına yattı! Son halini paylaştı! Görenler tanıyamadı!

Ünlü oyuncu 20 kilo birden verdi! Göğüsleri için bıçak altına yattı! Son halini paylaştı! Görenler tanıyamadı!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel son günlerde değişimiyle gündem oldu. Sosyal medyaya paylaşımlarıyla sık sık dikkatleri üzerine çeken Korel verdiği kilolarla olay yarattı. Oyuncunun zayıflama sırrı ise merak konusu oldu.

Yakın zamanda ailesiyle birlikte Londra'ya taşınan Bergüzar Korel, yeni projesinin çekimleri için Türkiye'ye gelmiş ve bu süreçte yoğun çalıştığını söylemiş ve sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

brergdfh.jpg

ZAYIFLAMA SIRRI ORTAYA ÇIKTI

3 çocuk annesi olan Bergüzar Korel hamilelik kilolarını da bu süreçte hızla verdi. Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan Korel, fit görünümüyle dikkat çekti. Kısa bir sürede 20 kilo vererek iğne ipliğe dönen Korel'in son pozlarına beğeni yağdı.

yeniiifd.jpg

Ünlü oyuncu yaz boyunca günde 2 saat yürüyüş yaptı ve 1 saat yüzdü. Ayrıca set başlamadan önce meme küçültme ameliyatı da oldu. Korel’in geçirdiği operasyon sonrası üst bedeni de toparlandı.

korellldgdg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN