Ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı! Seçim öncesi bomba yorum

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı! Seçim öncesi bomba yorum

Türkiye adım adım seçimlere doğru giderken sanat camiasından peş peşe paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken ünlü oyuncu Hazal Kaya, Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü. Seçim öncesi bomba yorum! İşte Hazal Kaya'nın dikkat çeken paylaşımı...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmek bilmiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kalmışken paylaşımlar peş peşe gelmeye devam ediyor. Daha önce hükümeti bazı konularda eleştiren Hazal Kaya, Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı ile herkesi şoke etti. Seçim öncesi bomba yorum!

jkkjkjkj-4.jpg

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru gidilirken ünlü isimlerin kimleri destekleyeceği merak konusu oldu. Bu isimlerden biri de Hazal Kaya. Ünlü oyuncunun son paylaşımı safını belli ettirdi.

HAZAL KAYA'DAN SEÇİM BOMBA PAYLAŞIM

Güzel oyuncu CHP lideri ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bay Kemal'in Tahtası-7 Türkiye'yi ihya etmeye o kadar hazırız ki, o kadar çok çalıştık ki… Organize Sanat Bölgeleri'ni anlattım" başlıklı videosunu alıntılayarak kalp emojisi ile sosyal medya hesabından paylaştı.

b1-001.jpg

BİNLERCE BEPENİ ALDI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Organize Sanat Bölgeleri" konulu videosunu alıntılayan Kaya'nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN