Yataklardaki inatçı sarı lekelere veda edin! Basit bir karışım ile sonsuza kadar hayatınızdan çıkacak!

Yataklardaki inatçı sarı lekelere veda edin! Basit bir karışım ile sonsuza kadar hayatınızdan çıkacak!

Evdeki eşyalarda oluşan bazı lekeleri çıkarmak epey zor olabiliyor. Ancak bütün inatçı lekeler için elbet bir çözüm var! Yataklardaki sarı lekeler nasıl çıkarılır? Tüm detaylar haberimizde.

Yastıklarda ve yataklarda zamanla oluşan sarı lekeler bazı evlerin korkulu rüyası haline geliyor. Peki yataklarda ve yastıklarda oluşan sarı lekeler nasıl çıkarılır? Hangi karışımı yapmak gerekir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YATAK VE YASTIKLARDAKİ SARI LEKELER

Yataklarda ve yastık yüzlerinde zaman içinde bazı sarı lekeler oluşur. Bu sarı lekelenmeleri çıkarmak ise insanları epey zorluyor. Sarı lekeleri kısa süre içinde temizlemek için çok etkili bir karışım öneriliyor. Karışımı hazırlamak için üç yemek kaşığı karbonat tozu, 250 ml hidrojen peroksit çözeltisi, birkaç damla bulaşık sabunu gerekiyor. İlk olarak bir kap içinde hidrojen peroksit ve karbonat tuzunu karıştırmak gerekiyor. 

Yatak ve Yastıklardaki İnatçı Sarı Lekeler

Karbonatın eridiğinden emin olduktan sonra karışımın içine iki veya üç damla bulaşık sabunu eklenmesi gerekiyor. Karıştırma işlemi tamamen bitirildikten sonra bu karışım bir sprey şişesine eklenerek leke oluşan bölgeye sıkılarak beklenmesi gerekiyor. Bekledikten sonra beyaz temiz bir bezle bölge durulanmalıdır. Bu yöntem sonrasında inatçı sarı lekeler yavaş yavaş yok olacaktır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN