Çocuğa eziyet eden şüpheli tutuklandı

Çocuğa eziyet eden şüpheli tutuklandı

Birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki çocuğunu şiddete maruz bırakan Yaşar Can Ünal çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çocuğun sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Ankara'da birlikte yaşadığı K.Ç.'nin 3 yaşındaki çocuğunu darp eden ve üzerinde sigara söndüren Yaşar Can Ünal isimli taksi şoförü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Altındağ'da yaşanan olay hamile olan K.Ç.'nin doğum sancısı başlayınca eve gelen sağlık ekipleri tarafından açığa çıkarıldı.

Sağlık ekipleri anneye müdahale ederken küçük kızın vücudundaki morluk ve yara izlerini fark etti.

Kadın ve çocuğu hastaneye götüren sağlık çalışanları durumu polise haber verdi. Doğumdan sonra ifade veren anne çocuğuna birlikte yaşadığı erkeğin darp ettiğini ve vücudunda sigara söndürdüğünü anlattı.

İfade üzerine polis Yaşar Can Ünal'ı gözaltına aldı. Ünal, emniyet ifadesinde çocuğun anneanne ve teyzesi tarafından darp edildiğini söyledi.

Adliyeye sevk edilen Ünal, 'kendini savunamayacak durumdaki kişiyi kasten yaralama' ve 'eziyet' suçlarından nöbetçi sulh ceza mahkemesince tutuklandı.

Öte yandan hastanede tedaviye alınan 3 yaşındaki çocuğun vücudundaki yanık yaralarının ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN