Altay Bayındır'a Manchester'den büyük ayıp! Daha maça çıkmadan bu yapılmaz

Altay Bayındır'a Manchester'den büyük ayıp! Daha maça çıkmadan bu yapılmaz

Manchester United, Türk futbolcu Altay Bayındır’a öyle büyük bir ayıp yaptı ki futbol camiası bu habere çok sinirlenecek! Daha maça bile çıkmadan böyle bir karar verildi. Futbol severler “yok artık” yorumları ile tepki gösterdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bu sezonun başında Fenerbahçe’den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır’ın, takımın önemli isimlerinden biri olan Andre Onana’nın arkasında forma giymesi bekleniyordu. Yakın bir tarihte Afrika Kupası için takımdan ayrılacak olan Onana’nın yerine kaleyi koruyacağı düşünülen Altay Bayındır’a şok edici bir haber verildi.

RESMİ MAÇA ÇIKAMADAN BU HABERİ DUYDU

Altay Bayındır, henüz Manchester United forması ile resmi bir maça çıkmadan İngiltere medyasında çıkan haberlerle şaşkına döndü. Edinilen bilgilere göre Onana'nın yerine kadroya katılan Altay Bayındır yerine yeni bir kaleci ile görüşmeye başladı.

yeni-proje-6.jpg

Öte yandan Manchester United’ın eski oyuncusu De Gea ile görüşmeye başladığı ve devre arasında İspanyol kaleciyi kadrolarına katmayı planladıkları öğrenildi.

ŞİMDİLİK KULÜPSÜZ DURUMDA

De Gea'nın devre arasında takıma döneceğine kesin olarak bakılıyor. 32 yaşındaki oyuncunun 12 senelik Manchester United serüveni geçen sene sona ermiş ve takımdan ayrılmıştı. Öte yandan başarılı oyuncunun başka kulüplerle anlaşmaya gitmediği biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN