Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi! Kartal ayrılığı resmen duyurdu: "Kariyerinde başarılar dileriz..."

Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi! Kartal ayrılığı resmen duyurdu: "Kariyerinde başarılar dileriz..."

EFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda evinde Arnavutluk ekibi Tirana ile karşılaşacak Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi. Kartal, ayrılığı resmen açıkladı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda evinde Arnavutluk ekibi Tirana'yı ağırlayacak Beşiktaş'ta karşılaşmaya saatler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı. Kartal ayrılığı resmen duyurdu. Siyah-beyazlı ekipte bir dönem sona erdi.

Yeni sezonun ilk maçına yarın akşam Tirana karşısında çıkacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Zorlu karşılaşmaya saatler kala siyah-beyazlı ekipte sürpriz ayrılık yaşandı.

BİR DÖNEM SONA ERDİ

Sırp yıldız Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye, milli golcü Halil Dervişoğlu'nu ise Galatasaray'a kaptırarak ezeli rakiplerinden çalım yiyen Beşiktaş, İstanbul'a getirdiği Brezilyalı savunma oyuncusu Lyanco'nun transferinden ise son anda vazgeçerek büyük bir sürprize imza atmıştı. Bugüne dek yalnızca Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katarak transfer sezonunda etkisiz kalan Beşiltaş'ta Şenol Güneş'in istediği iki yıldızın elden kaçması taraftarların tepkisini toplamıştı. Kartal'da bir dönem sona erdi.

Beşiktaş,13 Ocak 2022'den bu yana Sportif Direktörlük görevinde bulunan Ceyhun Kazancı ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Ceyhun Kazancı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek şu ifadeler kullanıldı:

"2021 yılında Beşiktaş Futbol AŞ’de genel müdürlük görevine getirilen, 2022 yılından bu yana ise Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürlüğü ile sportif direktörlük görevlerini birlikte yürüten Ceyhun Kazancı’yla yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetleri nedeniyle Ceyhun Kazancı’ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı'yla yollar ayrıldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN