Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan tarihi transfer operasyonu: Yer yerinden oynayacak...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan tarihi transfer operasyonu: Yer yerinden oynayacak...

11 Ocak'ta başlayan transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Aslan, tarihi transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Transfer sezonunun sessiz takımlarından biri olan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, tarihi transfer operasyonu için kolları sıvadı. Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 37 yaşındaki Uruguaylı eldiven Muslera ile vedalaşması beklenen Galatasaray, yeni kalecisini şimdiden belirledi. Sarı-kırmızılı ekip, tarihi transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sezon sonunda Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile yolları ayırması beklenen Galatasaray, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz ekibi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır için harekete geçti.

Bu sezon İngiliz devinde yedek kulübesine mahkum olan milli eldiven İngiltere'de aradığını bulamadı. EURO 2024 kadrosunda olmayı planlayan Altay Bayındır'ın süre alabileceği bir takıma transfer olmayı hedeflediği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin kaleyi Altay Bayındır'a emanet etmeyi planladığı ve yabancı oyuncu kontenjanlarını diğer mevkilerde kullanmayı düşündüğü öne sürüldü.

Milli kaleciden Altay Bayındır'a destek- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Milli eldiven, geçtiğimiz aylarda "Galatasaray'dan teklif gelse gider misin?" sorusuna "Galatasaray'dan teklif gelse gider miyim? Ben profesyonel futbolcuyum. O anki süreç, zaman. Dediğim gibi Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. Kendi hayatımıza böyle bakmalıyız." şeklinde yanıt vererek Galatasaray'a transfer olabileceğinin sinyallerini vermişti.

Yıldız eldivenin sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN