Fenerbahçe'nin eski yıldızından Galatasaray övgüsü: Sarı-Lacivertliler çok kızacak! "Galatasaray daha farklı bir takım"

Fenerbahçe'nin eski yıldızından Galatasaray övgüsü: Sarı-Lacivertliler çok kızacak! "Galatasaray daha farklı bir takım"

Fenerbahçe'de taraftarla bir takım olaylar yaşamasının ardından olaylı bir şekilde takımdan ayrılan yıldız isim yeni takımında Galatasaray'a övgü dolu sözler söyledi.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde sezona çok iyi başlayan ve galibiyet serisini 10 maçtır devam ettiren Fenerbahçe, puan tablosunda ilk sırada yer alıyor.

ismail.jpg

Kadrosuna kattığı birçok yıldız isimle gücüne güç katan Sarı-Lacivertliler, sezon başında takım kadrosundan oyuncularla yollarını da ayırmıştı. Kadrosuna Dusan Tadic, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski gibi isimleri katan Fenerbahçe, Jesus'un getirdiği isimlerin çoğuyla yollarını ayırmıştı.

fener1.jpg

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla kaptanlık seviyesine kadar yükselen milli eldiven Altay Bayındır, taraftarla sık sık olaylar yaşayarak takımdan ayrılarak Manchester United'a transfer olmuştu. 'Kırmızı Şeytanların' resmi tv kanalında açıklamalarda bulunan Bayındır, Galatasaray hakkında övücü sözler söylemeye devam ediyor.

altay1.jpg

Manchester United TV'ye açıklamalarda bulunan milli oyuncu, Türkiye'deki derbi atmosferiyle ilgili "Galatasaray karşılaşmaları, oynadığım en büyük derbilerdi. Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmalar da büyük maçlardı ama Galatasaray derbileri daha farklıydı ve o maçların atmosferini çok seviyordum." değerlendirmesinde bulundu.

altay2.jpg

Geride kalan günlerde Galatasaray'ın transfer teklifine olumlu bakıp bakmayacağı sorusuna da "Biz profesyonel futbolcularız, gelecekte ne olacağını bilemeyiz. Şu anda Avrupa'da kalmak istiyorum ama önümüzdeki senelerde ne olur bilemeyiz" şeklinde cevap vermişti.

altay3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN