Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor!

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a imza atıyor!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, gözünü ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızına dikti. Aslan, bu transfer ile hem kadrosunu güçlendirmeyi hem de ezeli rakibine uzun yıllar unutulmayacak bir transfer çalımı atmayı amaçlıyor.

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında evinde Alanyaspor'u ağırlayacak Galatasaray'da transfer harekatı yaşanıyor. Milli araya Hatayspor karşısında alınan 2-1'lik yenilgi ile giren sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de 17 maç aradan sonra yenilgi yüzü gördü. Milli ara dönüşünde evinde Alanyaspor'u ağırlayacak Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Aslan, ezeli rakibi Fenebahçe'nin eski yıldızını gözüne kestirdi.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmanın hesaplarını yapan Galatasaray, transferde düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Mynet'in haberine göre; Fernando Muslera ile forma rekabetine girecek yerli bir kaleciyi kadrosuna katmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz devi Manchester United'a transfer olan milli eldiven Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Manchester United'a transfer olduğundan beri forma yüzü göremeyen Altay Bayındır'ın İngiltere'de çok da mutlu olmadığı öğrenilirken Galatasaray'ın, başarılı file bekçisi ile masaya oturduğu ileri sürüldü. Son olarak Galler karşısında A Milli Takım kalesini koruyan Altay Bayındır, yaptığı kurtarışlar ile dikkatleri üzerine çekti.

Altay Bayındır'dan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması - Futbol Sporx Ekstra - Sporx Galeri

Uruguaylı eldiven Muslera sezon sonuna kadar iyi bir performans sergilerse Galatasaray, Altay Bayındır'ın transferinden vazgeçecek. Ancak sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda Muslera ile vedalaşırsa Altay Bayındır'ı bu kez yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak.

GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda Galatasaray'a transfer olabileceğinin sinyallerini veren milli eldiven, "Galatasaray'dan teklif gelse gider miyim? Ben profesyonel futbolcuyum. O anki süreç, zaman. Dediğim gibi Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. Kendi hayatımıza böyle bakmalıyız." açıklamasında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN