Kartal'da sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı: Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi!

Kartal'da sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı: Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi!

Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemek için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, başarılı teknik adamın vazgeçilmez ismi ile vedalaşmak için adeta geri sayıma geçti. Yıldız ismin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte özellikle derbi maçlarında başarılı sonuçlara imza atarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Transfer çalışmalarını başarılı teknik adamın raporu doğrultusunda sürdüren siyah-beyazlı ekip Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismiyle vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Geçen sezon Süper Lig'in ikinci devresinde en çok puan toplayan takım olmayı başararak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, bir yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yaparken bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor. Bu doğrultuda siyah-beyazlı ekipteki ilk yolcu isim belli oldu.

Kartal, Şenol Güneş'in siyah-beyazlı ekibe imza attığı günden bu yana 17 maçta forma giyen Faslı stoper Romain Saiss ile vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Beşiktaşlı futbolcu Romain Saiss derbide ilkleri yaşadı

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı’ya ileten tecrübeli savunma oyuncusuna Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad talip oldu.

Siyah-beyazlı ekibin, başarılı savunma oyuncusu için Arap temsilcisinden 4 milyon euro teklif beklediği Arap ekibinin de bu teklifi sunabileceği kaydedildi.

Faslı stoperin bu teklife olumlu yanıt verebileceği ileri sürülürken başarılı savunma oyuncusunun Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN