Onun dönemi bitti… Dünyanın en büyük yıldızı olarak görülüyordu! Şimdi kulüp bulamıyor

Onun dönemi bitti… Dünyanın en büyük yıldızı olarak görülüyordu! Şimdi kulüp bulamıyor

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en önemli yıldızları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, ikinci Manchester United döneminin olaylı bir şekilde bitmesinin ardından kulüp bulamıyor.

En ünlü sporculardan biri olan Ronaldo, 2016 ve 2017'de Forbes tarafından dünyanın en çok kazanan sporcusu ve 2016'dan 2019'a kadar ESPN tarafından dünyanın en ünlü sporcusu seçildi. Zamanla, dünyanın en etkili 100 kişi listesine dahil edilen yıldız isim, kariyerinde 1 milyar dolar kazanan ilk futbolcu ve üçüncü sporcudur.

Beş kez prestijli Ballon d'Or ödülünü alan 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo, kupalarla, gollerle ve asistlerle dolu kariyerinin son demleri kaosla geçiyor. 2022 Dünya Kupası’na günler kala kariyeri ve Manchester United hakkında zehir zemberek konuşan yıldız isim, kendisine kulüp arıyor.

2017/12/23/ronaldo5ballon_b.jpg

YILLIK 250 MİLYON AVROYU REDDETTİ

Geçtiğimiz günlerde, yılda 250 milyon avro karşılığında Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr’a iki yıllık imza atacağına dair haberler çıkmıştı. Ancak Ronaldo, bu iddiaları yalanladı. Katar’da gerçekleşen Dünya Kupası’nda Portekiz’in İsviçre’yle karşılaştığı maçın ardından “Hayır, bu doğru değil” diye kaydetmişti.

Öte yandan, geçtiğimiz yaz boyunca Ronaldo'nun kulüpten ayrılmak istediği açıktı. Napoli’den Chelsea’ye kadar bir çok transfer iddiasının spor medyasına yansımasına rağmen herhangi bir hamle gerçekleşmedi.

2022/07/31/cristiano-ronaldo-manchesterdan-ayriliyor-mu-734250.jpg

MİLLİ TAKIMDA BİLE YEDEK

2022 Dünya Kupası’nın Çeyrek Final turunda Portekiz’in Fas’la karşılaşacağı maçta, milli takımıyla 195 maçta 118 gol atmış olan yıldız oyuncunun forma giyip giymeyeceği henüz belli değil. Son 16 maçında, maça yedek kulübesinde başlayan Ronaldo’nun yerine oynayan Gonçalo Ramos hat-trick yapmıştı. Milli takımda bile yedek kalmaya başlayan Cristiano Ronaldo’nun Dünya Kupası’nın ardından ne yapacağı bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN