Rosier'in yerine 'Hızlı Gonzelez' geliyor! Hasan Arat aradığı sağ kanadı Fransa'da buldu... Bitti bu iş

Rosier'in yerine 'Hızlı Gonzelez' geliyor! Hasan Arat aradığı sağ kanadı Fransa'da buldu... Bitti bu iş

Beşiktaşlı yıldız oyuncu Rosier'in yerini dolduracak isim açıklandı. Son günlerde başkan değişikliğine giden Beşiktaş'ta seçilen Hasan Arat, çalışmalara başladı. Kadro dışı bırakılan Rosier'in yerine "Hızlı Gonzelez" lakaplı Fransız oyuncu getirilecek. İşte tüm detaylar...

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, kadro sorunu yaşamaya başladı. Kadrosunda bulunan oyuncuların sakatlığı ya da yönetim kararıyla kadro dışı bırakılmasının ardından yeni isimler için harekete geçildi. Kadro dışı bırakılan oyunculardan birisi de Valentin Rosier oldu.

ROSİER'İN YERİNE GELECEK

Yönetim kararıyla beraber kadro dışı bırakılan Valentin Rosier, beklenen performansı gösteremedi. Bu hamlenin ardından yönetimde yeni sağ bek arayışları başladı. Geçtiğimiz günlerde değişen yönetimin ardından Hasan Arat, taraftarı sevindirecek bomba haberi paylaştı.

rosiers.jpg

ARADIĞI SAĞ KANATI FRANSA'DA BULDU

Devre arası transfer sezonuna sayılı günler kala Hasan Arat çalışmalara başladı. Yeni dönemde henüz Fransız sağ bek oyuncusuyla ayrılması söz konusu değilken Arjantin'den Leonardı Godoy'la anlaştığına dair haberler paylaşıldı. Bir benzer haber de Cezayir'den geldi.

FotoMaç tarafından paylaşılanlara göre, Hasan Arat, kadro dışı bırakılan Rosier'in yerine Fransız oyuncu "Hızlı Gonzalez" ile anlaşmayı planlıyor. Aradığı sağ kanadı Fransa'da bulan Hasan Arat, Nice'de forma giyen 27 yaşındaki Cezayirli sağ kanat oyuncusu Youcef Atal ile ilgileniyor. Yıldız oyuncuyla Suudi Arabistan'ın ekibi Al Ahli, İspanya ekibi Las Palmas'ın ardından Beşiktaş'ta gündeme geldi.

gettyimages-12444673381.webp

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Cezayirli yıldız oyuncu Youcef Atal'ın devre arasında kesin olarak Nice'den ayrılacağı söyleniyor. Atal, kısa bir süre önce yaptığı paylaşım nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Piyasa değeri yaklaşık olarak 7 milyon euro olan Youcef Atal, hızlı ve çabukluğuyla dikkat çeken bir futbolcu.

Profesyonel kulüp kariyerinde toplam 129 resmi müsabakaya çıkan Atal, 12 kez topu filelere yollarken, 10 asist yaparak toplamda 22 golde katkı sağaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN