Ukryana'nın Messi'si Beşiktaş'a hayırlı olsun! Orta saha oyuncusu değil tam bir gol makinesi: 76 gol 69 asist

Ukryana'nın Messi'si Beşiktaş'a hayırlı olsun! Orta saha oyuncusu değil tam bir gol makinesi: 76 gol 69 asist

Süper Lig'in en büyük taraftarına sahip olan takımlardan birisi olan Beşiktaş'ın transfer tahtasına yeni isimler ekledi. Son olarak CSKA'da forma terleten Zaynutdivon ile ilgilenen Beşiktaş'ta yeni gelişmeler yaşandı. Transfer tahtasında büyük bir değişiklik yapan siyah beyazlılar yeni bir futbolcuyla ilgilendiklerini paylaşarak bekleme yapmadan el sıkıştı. İşte tüm detaylar...

Sezonu başarılı teknik adam Şenol Güneş ile kapatan Beşiktaş, transfer sezonunda arayışlarını sürdürüyor. Transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala yeni bir isimle spor camiasının gündemine oturdu.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ GÖZDESİ

Orta saha için takviye oyuncu arayışında olan Kara Kartal, sürpriz bir isimi taraftarlarına duyurdu. Süper Lig'in en kalabalık taraftarlarından birisine sahip olan Beşiktaş, transfer tahtasına o ismi yazdı. Oyuncu tarafından gelen açıklamaya göre iyi bir teklif gelmesi halinde takımından ayrılmaya sıcak bakabileceğini belirtti.

Beşiktaş, Marsilya formasını terleten Ruslan Malinovskyi için transfer listesinde yer verdi. Orta saha oyuncusu Ruslan Malinovskyi için sadece siyah beyazlıların ilgilenmediği, aynı zamanda Torino'nun da ilgilendiği belirtildi. Beşiktaş'ın henüz bir adım atmadığı belirtilirken teklif için bekleyişe girildi.

atalanta-v-shakhtar-donetsk-group-c-uefa-champions-league-5dac6f03657dac8fbc000001.webp

ORTA SAHA OYUNCUSUNUN KARİYERİ

Kariyerinde önemli takımlarda kadro bulan Ruslan Malinovskyi, Shakhtar Donetks takımının alt yapısından yetişti. Daha sonrasında Sevastopol, Zorya, Luhanks ve Genk takımlarında kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu, 2017 - 2018 sezonunda 2 milyon euro karşılığında Genk tarafından bonservisi alındı.

Ukraynalı oyuncu 2019 - 2020 sezonu başında ise 13 milyon 600 bin euro karşılığında Atalanta'ya satıldı. Geçtiğimiz sezon ise Marsilya tarafından kiralanan 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi 10 milyon euroya verildi.

ruslan-malinovskyi-2048x1365.jpg

İSTATİSTİKLERİ MESSİ İLE YARIŞIYOR

Kariyerinde oldukça başarılı sezonlar geçiren Ukraynalı oyuncu Ruslan Malinovskyi, Beşiktaş tarafından hamlenin gelmesini bekliyor. İyi bir teklif verilmesi halinde transfere sıcak baktığını belirtti.

Beşiktaş'ın dışında Torino'nun da ilgilendiği orta saha topçusu kariyeri ile dikkat çekiyor. Kariyerinde 76 kez topu filelerle buluşturan oyuncu, 69 kez de filelerin topla buluşmasında yardımcı olmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN