Epic Games'ten o oyunlar için büyük indirim! Steam'de fiyatı 2.000 TL: İndirimi gören hemen kütüphanesine ekliyor

Epic Games'ten o oyunlar için büyük indirim! Steam'de fiyatı 2.000 TL: İndirimi gören hemen kütüphanesine ekliyor

Epic Games yine sunduğu indirimlerle oyun gündeminde! O oyunlar için büyük indirim! Steam'deki mağaza fiyatı 2.000 TL! İndirimi gören hemen kütüphanesine ekliyor! İşte ayrıntılar...

Dijital oyun sektörünün önde gelen platformlarından biri olan Epic Games Store, Steam'in Türk Lirası kullanımını sona erdirmesi sonrasında oyun tutkunlarını kendine çekmek için yeni bir kampanya başlattı. Bu seferki sürpriz, zombi temalı oyun severlere yönelik yapıldı. Epic Games Store, dünya genelinde Steam'den sonra en büyük dijital oyun mağazası olma özelliğini taşıyor ve şimdi de Dying Light serisi için benzersiz bir indirimle dikkat çekiyor.

DYING LIGHT FRANCHISE BUNDLE PAKETİ 183,60 TL'DEN SATILIYOR

Dying Light 2'yi Almadan Önce Deneyebileceksiniz - Turuncu Levye

Epic Games Store, Steam'in Türk Lirası kullanımını sonlandırmasının ardından MENA-USD (Orta Doğu ve Kuzey Afrika - Amerikan Doları) ile işlem yapmaya başlaması nedeniyle düşük fiyatlı oyunları daha pahalı hale gelmiş olan Dying Light serisine özel büyük bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, Dying Light Franchise Bundle paketi 183,60 TL'ye kadar düşerek oyunseverlere cazip bir fiyat sunuyor. Bu paket içinde, Dying Light: Enhanced Edition ve Dying Light 2 Stay Human oyunları bulunuyor.

OYUNU AYRI AYRI ALMAK 1.800 TL

Dying Light 2: Review - Esportimes

Epic Games Store'un bu kampanyası, oyunculara büyük bir tasarruf sağlıyor. Eğer bu iki oyunu Steam üzerinden ayrı ayrı almayı düşünürseniz, karşınıza 1800 TL'lik bir fatura çıkabilir. Ancak Epic Games Store'un sunduğu indirimle aynı oyunları ayrı ayrı almak sadece 758 TL'ye denk geliyor. Bu da oyunseverlere oldukça avantajlı bir teklif sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN