Twitter izdivaç programına dönecek! O özellik geliyor

Twitter izdivaç programına dönecek! O özellik geliyor

Milyarlarca kullanıcısı olan Twitter, son zamanlarda sürekli yeni özellikleri ile gündeme geliyor. Şimdi de o özelliği ile çok konuşulacak olan uygulama her geçen gün farklı yenilikleri ile kullanıcıları meraklandırıyor. Bu özelliği duyanların bir kısmı büyük tepkiler gösterecek gibi dururken bir kesiminde hoşuna gidecek desek yalan olmaz. İşte yakın zamanda logosunu değiştiren Twitter’ın çok konuşulacak o yeni özelliği…

Twitter, yıllardır hayatımızın içinde olan ve en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sene Elon Musk tarafından satın alınan uygulama kısa süre içinde bir sürü değişiklikle gündeme gelmişti. Kullanıcılar değişikliklerin bir kısmını oldukça eleştirmişti. Özellikle de son olarak logosunun değişmesi büyük bir krize neden olmuştu.

tw2.jpg

LOGODAN SONRA BİR DE BU ÖZELLİK ÇIKTI

Geçtiğimiz ay Elon Musk’ın talimatı ile Twitter uygulamasının logosu değişmişti. Önceden mavi zeminin üzerinde beyaz bir kuş olan logo şimdi siyah zemin üzerinde “X” işareti olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan yakın zamanda uygulamada bulunan bloklama özelliğinin de kaldırılacağı haberleri geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Şimdi ise bu yeni özellik çok konuşulacak.

tw.jpg

DATİNG ÖZELLİĞİ YOLDA

Alınan son bilgilere göre uygulamaya yeni bir özellik geliyor. Bu özellik “dating” olarak aktarılırken flört özelliği olduğu öğrenildi. Lakin ne zaman hizmet vereceği ise henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN